Final de bâlci politic: Firea își va mai face apariția în biroul de primar al Capitalei doar cu ajutorul Photoshop. Nicușor Dan, validat definitiv de CAB


Final de bâlci politic: Firea își va mai face apariția în biroul de primar al Capitalei doar cu ajutorul Photoshop. Nicușor Dan, validat definitiv de CAB

Nicușor Dan a fost validat luni definitiv în funcția de primar al Capitalei. Curtea de Apel București a respins cele 52 de contestații depuse de foști sau actuali consilieri PSD. Reiterăm că Gabriela Firea a ținut cu dinții de fotoliul de primar până în ultima secundă, deși era previzibil că Nicușor Dan va fi validat în funcție. Jocul politic făcut de Firea, candidată PSD la Senat pe București, îi va afecta pe bucureșteni în condițiile în care iarna de apropie, iar Nicușor Dan nu a avut cum să se ocupe perioada aceasta de problemele privind rețeaua de termoficare. 

"În ultimele 4 săptămâni, primarul Bucureștiului a fost Gabriela Firea. Dacă cineva are probleme cu apa caldă, trebuie să întrebe pe primarul în funcție al Bucureștiului, Gabriela Firea, și nu pe mine. Este un primar care și-a abandonat mandatul, obligațiile legale", spunea Nicușor Dan săptămâna trecută. 

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a mai precizat că unul din motivele pentru care se tergiversează tranziția dintre administrația Firea către noua administrație este reprezentat de "caracatița de interese" din PMB.

"Asta e motivul pentru care se tergiversează, pentru ca oamenii ăștia să acopere lucruri pe care le-au făcut, să emită niște acte prin care să regularizeze anumite lucruri pe care le-au făcut", a zis primarul Capitalei. 

Reiterăm că Gabriela Firea s-a umplut de penibil, mai ales în ultimele zile, postând pe Facebook o poză modificată în Photoshop în care pretindea că încă se află în biroul de la Primăria Capitalei, lucrând pentru bucureșteni, numai că biroul era gol, fără niciun semn că s-ar fi lucrat la ceva. Podul.ro a redat o analiză grafică care a demonstrat că Firea și-a photoshopat respectiva imagine. 

MAI MULTE DETALII: EXCLUSIV Analiză grafică: Firea și-a photoshopat poza din biroul de la PMB. Politiciana fake o comite din nou pe modelul "Gabriela, fă-te că lucrezi!"

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.