Limuzina de lux care îl plimbă pe Marcel Ciolacu a trecut pe roșu într-o intersecție din Capitală/„Ai adus și fiii de torționari lângă borfașii și infractorii din Parlament”/Gardiana de la B1 a acționat butonul de panică


Limuzina de lux care îl plimbă pe Marcel Ciolacu a trecut pe roșu într-o intersecție din Capitală/„Ai adus și fiii de torționari lângă borfașii și infractorii din Parlament”/Gardiana de la B1 a acționat butonul de panică

Surprins recent fără mască sanitară la o masă aglomerată, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a mers, luni seară, la B1TV să se victimizeze și să spună poporului cum îl hărțuiește „poliția politică”, asmuțită de Ludovic Orban, cu amenzi și obligativitatea respectării restricțiilor.  

Cu cel puțin o jumătate de oră înainte de sosirea lui Ciolacu au venit doi SPP-iști cam de vârsta colonelului Ionuț Sindile, fostul șef al Jandarmeriei, pensionat recent la doar 42 de ani. Ne-am mirat că la vârsta lor atât de „înaintată” încă mai lucrează și nu sunt deja și ei pensionari speciali asemeni colegului de la Jandarmerie. S-au fâțâit prin fața sediului B1, au vorbit la telefon, au tras cu ochiul și urechea la cei doi protestatari care îl așteptau pe liderul social-democrat.  

Într-o superbă limuzină plătită din bani publici care strălucea în puterea nopții de parcă abia coborâse din vitrina unui salon auto de lux, Marcel Ciolacu a venit cu 13 minute înainte de începerea emisiunii lui Tudor Mușat. Purta mască.  

„Fratele lui Omar Hayssam! Ai adus și fiii de torționari lângă borfașii și infractorii din Parlament. Ciuma”, i-a strigat protestatarul I.D.  

„Escroci! Hoți”, au strigat și două doamne care treceau prin apropiere.

În timpul emisiunii, cei doi protestatari au afișat, la geamul B1, mesaje de protest (vezi AICI), situație remarcată de „directorul postului”, care i-a solicitat paznicei de la intrarea în minusculul sediu al B1, de pe Calea Victoriei, să ia măsuri ferme. Femeia a acționat butonul de panică și a cerut întăriri. Au venit două mașini de la firma de protecție și pază Force 1 care au parcat în intersecție, pe două treceri de pietoni, stânjenind circulația. Echipați ca de luptă cu agresori sângeroși - căști, veste antiglonț, figuri nervoase, intimidante - body-guarzii firmei nu au vrut să mute mașinile în parcarea aflată la nici o sută de metri nici după ce s-au lămurit că nu e niciun violent prin zonă, ci doar doi cetățeni supărați care îi spun unui politician cu funcție de conducere în stat că sunt revoltați de prestația lui politică și publică. Ne-au explicat ușor iritați că așa se procedează la „intervenții”, că doar nu stai să parchezi mașina dacă un client al firmei este „atacat cu cuțitul”.  

La 21.38, Marcel Ciolacu a părăsit sediul B1 și s-a urcat, flancat de cei doi SPP-iști, de „băieții” de la  Force1 și de cei doi protestatari care i-au mai strigat „Parlamentul a ajuns groapa de gunoi a României”/„Ați pus toate scursurile pe lista de parlamentari”, în aceeași limuzină superbă de la venire. Șoferul bolidului nu a ținut cont că la semafor se pusese roșu, intrând cu ditamai demnitarul PSD, președinte al Camerei Deputaților, în intersecția Căii Victoriei cu strada Ion Câmpineanu, e drept, nu foarte aglomerată la ora aia. VIDEO AICI

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.