"Modelul Bolojan" ia amploare. Încă un liberal anunță că va concedia bugetarii inutili din Consiliul Județean pe care-l conduce


"Modelul Bolojan" ia amploare. Încă un liberal anunță că va concedia bugetarii inutili din Consiliul Județean pe care-l conduce

Noul președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, liberalul Romeo Dunca, a anunțat că pregătește reducerea aparatului bugetar, instituția pe care o conduce risipind anual, de exemplu, 1.300.000 de lei pe muzicanți. Totodată, Dunca a precizat că a început deja să lucreze la un proiect care presupune 500 km de trasee asfaltate pentru bicicliști. 

"Ieri s-a trimis la ADR Vest o listă cu un nr interesant de solicitări in vederea realizarii de obiective de investiții în exercițiul 2021-2027.

Pe lîngă cele 19 segmente de drumuri județene se caută formula pt a fi introdusă și bucata de drum de 10,8 km ce face legătura între Poiana Mărului si Muntele Mic.

Faptul că încă nu s-a depus jurământul nu ne -a împiedicat să începem lucru .

Cele 500 km de trasee asfaltate propuse pt biciclete vor transforma județul Caraș Severin in raiul celor care vor să cunoască peisajul si frumusetile carasene la ghidonul bicicletelor simple sau electrice poposind mai apoi in pensiunii cu meniu tradițional si produse bio din gospodăriile localnicilor.

Noua organigramă la care se lucrează de zor va aerisi instituția si va da șanse doar celor competenti si dornici de lucru să se afirme in folosul cetățeanului la care in sfarsit i-a venit rândul să fie respectat .

Descoperim lucruri interesante si abia asteptam sa verificăm veridicitatea lor.

De exemplu se aude că muzicanții angajati la CJ au avut fond de salarii intr-un an 1.300.000 ron .

E greu de crezut dar vom vedea....", a scris Dunca pe Facebook. 

Conform publicației Expres de Banat, Dunca ar pregăti concedierea a peste 500 de angajați, ceea ce ar însemna o economie bugetară de aproximativ 600 de mii de euro pe lună. 

Reiterăm, totodată, că liberalul Ilie Bolojan, ales președinte al Consiliului Județean Bihor în urma alegerilor locale din data de 27 septembrie, a anunțat marți, într-o conferință de presă, că va gira o inițiativă prin care va reduce numărul de angajați din instituție de la 174 la 88. "Cu toate supărările, se va dovedi că în perioada următoare Consiliul Judeţean va funcţiona mai bine cu jumătate din personal", a subliniat Bolojan. 

MAI MULTE DETALII: Bolojan taie în carne vie: "CJ Bihor va funcţiona mai bine cu jumătate din personal!"

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.