Noul primar USRPLUS al unei comune gălățene a făcut într-o zi ce nu au reușit alți edili în 12 ani


Noul primar USRPLUS al unei comune gălățene a făcut într-o zi ce nu au reușit alți edili în 12 ani

Faptul că noul primar al comunei gălățene Smârdan, Silviu Zinica, de la USRPLUS, a reușit, în doar câteva zile să instaleze boilere în școlile și grădinițile din localitate pentru ca școlarii să nu se mai spele pe mâini cu apă rece ca gheața, este o dovadă indubitală a nepăsării cu care a fost administrată localitatea anterior.  

Zinica, care abia de joi își începe oficial mandatul, nu a recurs la fonduri publice pentru a achiziționa boilerele, ci și-a mobilizat familia și colegii de partid care au strâns bani, au cumpărat și transportat personal aparatura pentru apă caldă la instituțiile de învățământ din Smârdan.  

Proasta gestionare a comunei și nepăsarea edililor precedenți sunt cu atât de mai condamnabile cu cât aceasta se află la doi kilometri de Galați și la 700 metri de magistrala cu gaze. Localnicii din Smârdan se încălzesc însă în continuare cu lemne.

Am intrat în politică pentru a face România bine.

Am intrat în politică pentru Români dar mai ales am intrat în politică pentru Viitor și Copii.

Începând de astăzi, la 30 de ani de la căderea comunismului și la peste jumătate de secol de la construcția acestor unități educaționale, copiii vor avea acces la apă caldă în școlile din întreaga comună Smârdan.

Ne cerem scuze, tuturor copiilor din această țară, pentru eșecul generațiilor politice anterioare și vă promitem că România zilei de mâine va arăta cu totul altfel!

O Românie fără hoție, o Românie modernă și prosperă, o Românie în care apa caldă în școli nu mai reprezintă un lux.

O Românie administrată pe modelul USR PLUS, o Românie fără Penali în funcții publice, o Românie transparentă, o Românie europeană!”, a scris primarul USRPLUS din Smârdan într-o postare pe Facebook.

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.