Demența stângii extreme și impactul dublei măsuri la nivel mondial


Demența stângii extreme și impactul dublei măsuri la nivel mondial

Există un fel de ”dreapta” care nu pricepe nimic din istorie și se zbate într-un conciliatorism prin care se refuză a se înțelege faptul că am ajuns să trăim sub impactul dublei măsuri la nivel mondial.

Stânga radicală are voie orice, dar chiar absolut orice! Dacă dreapta este acuzată de furt, corupție ori hoție chiar și atunci când nu doar că respectă litera legii la sânge dar mai stă foarte cuminte și se face preș în fața orișicui, stânga radicală, aia neo-marxist-revoluționară, are dreptul la orice: de la să aducă la votare împotriva ta veteranii din Războiul de Secesiune al Statelor Unite ori pe cei din Războiul de Independență al României până la a face înțelegeri, afaceri și combinații cu chinezii, rușii ori chiar cu clanuri mafiote cu acte în regulă.

Atunci când stânga radicală înjură de cele sfinte se numește ”libertatea expresiei” ori ”diversitatea opiniilor”; atunci când tu îți mărturisești public credința în Dumnezeu și în Cuvântul Scripturii devii brusc ”homofob”, ”bigot”, ”retrograd”, ”înapoiat”, ”ultra-conservator”

Dacă tu, cel de dreapta, ai făcut școală pe bune, ești citit și educat, ești nul din perspectiva falsei moralități a noii stângi radicalizate; doar activismul și rețelele de influență ale activismului ideologic, acelea care sugrumă media și spațiul asociativ sunt singurele care dau legitimitate. 

Nu ai trecut prin școlile de îndoctrinare ale stângii așa-zis ”progresiste”, ești declarat din oficiu ”analfabet” și ”nul social”

De asemenea noua stângă disprețuiește munca susținută, moștenirea legitimă și sacralitatea proprietății.

Prin mijloace ”hi-tech”, neo-marxiștii îți vor spune limpede cum ”proprietatea este furt”! Trăim sub impactul unei ”noi lupte de clasă” îmbrăcate sub hainele globalismului postmodern.

Și nu uitați un lucru, pe care foarte mulți oameni ”de dreapta” se tem a-l privi în ochi: în numele revoluției totul este permis, stânga neo-marxistă operează cu un model social-moral paralel în care ordinea moral-juridică a lumii este radical răsturnată, iar fiecare încercare a omului de a explica ceva, orice, este în fond o ”auto-punere sub acuzare” care nu face decât să paveze drumul spre putere absolută al celor care cred că lumea liberă, întemeiată pe libertate, proprietate, națiune, este tocmai gata de a fi pusă pe focul totalitarismului!

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.