Alexandria Ocasio Cortez, comunista lui Biden, vrea liste negre cu susținătorii lui Trump, doar fiindcă aceștia nu gândesc ca ea. ”Discursul lui Biden, despre unitate, nu face doi bani, când în spatele lui sunt astfel de personaje”


Alexandria Ocasio Cortez, comunista lui Biden, vrea liste negre cu susținătorii lui Trump, doar fiindcă aceștia nu gândesc ca ea. ”Discursul lui Biden, despre unitate, nu face doi bani, când în spatele lui sunt astfel de personaje”

Halucinantul mesaj al democratei Alexandria Ocasio Cortez, care a solicitat arhivarea mesajelor de susținere a lui Trump, ca nu cumva să li se piardă urma celor care îl sprijină, este cumplit și amintește de începuturile terorii comuniste, avertizează jurnalistul Mircea Marian (Newsweek România), pe Facebook.

Alexandria Ocasio Cortez vrea pur și simplu liste negre cu persoane care nu gândesc la fel ca ea, ceea ce înseamnă poliție politică. ”Discursul lui Biden, despre unitate, nu face doi bani, când în spatele lui sunt astfel de personaje”, concluzionează Mircea Marian.

CITEȘTE și AGENȚII socialiști din Congresul SUA și-au lansat manifestul politic. Cazul ”Alexandria Ocasio Cortez”

Vă prezentăm comentariile jurnalistului:

”Mesajul doamnei Alexandria Ocasio-Cortez, care cere arhivarea mesajelor de susținere a lui Trump, ca nu cumva să li se piardă urma celor care l-au sprijinit, este cumplit. Cumplit din perspectiva unuia care a trăit, ca mine, în comunism și a citit cum începe un regim dictatorial: identifici toți colaboratorii vechiului regim, ca nu cumva să-ți scape unul și să te lucreze, în subteran. O suspectez pe doamna că pur și simplu n-a citit în viața ei o carte despre instalarea la putere a regimurilor comuniste/ totalitare.

Dar, pornind de la premiza că e tabula rasa în materie de istorie contemporană și că nu s-a inspirat de la Stalin, Pol Pot sau alții ca ei, tot e cumplit acest reflex, de a îndemna la alcătuirea unor liste negre cu oameni care au avut o opinie politică diferită de a dânsei, atât, n-au furat, n-au dat în cap la nimeni. Dacă a citit, e și mai grav: înseamnă că i-a plăcut ideea. 

Discursul lui Biden, despre unitate, nu face doi bani, când în spatele lui sunt astfel de personaje.

Ani întregi i s-a reproșat lui Trump că a divizat societatea americană. Nu mi se pare că doamna AOC ar vrea altceva decât să accentueze această divizare”.

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.