Gabriela Firea își varsă OTRAVA pe Nicușor Dan și PNL. POTOP DE INVECTIVE la gura acesteia, după ce noua administrație a Capitalei a semnat un contract de reabilitare cu bani europeni a infrastructurii RADET


Gabriela Firea își varsă OTRAVA pe Nicușor Dan și PNL. POTOP DE INVECTIVE la gura acesteia, după ce noua administrație a Capitalei a semnat un contract de reabilitare cu bani europeni a infrastructurii RADET

Gabriela Firea susține că Nicușor Dan și PNL i-au furat munca pentru că a semnat un contract pentru reabilitarea a 22% din rețeaua de termoficare din București, cu bani europeni.

„Hoție pe față! Furt la drumul mare! Sabotaj al bucureștenilor! Orban a blocat jumătate de an intenționat contractul de finanțare cu fonduri europene pentru reabilitarea rețelei de termoficare, în valoare de 330 milioane euro, la care am muncit, împreună cu echipa mea, timp de 4 ani! Doar ca să se semneze azi acest contract, în campania electorală! OrBAN, ministrul Fondurilor Boloș - unealtă odioasă - și primarul dreptei unite - la care nu mă așteptam să-și înceapă activitatea acceptând să confiște munca mea și a echipej mele -, nu au niciun merit!“, a scris Firea pe Facebook.  

Ea susține că acest contract trebuia semnat când era ea primar, dar guvernul PNL l-a tergiversat.

„Să vă fie rușine, hoților! (...) Au ținut blocat jumătate de an contractul, numai să nu-l semnez eu și echipa mea! Adică cei care eram îndreptățiți, pentru că muncisem din greu! Să se împăuneze ei acum cu ceva pentru care nu au mișcat un deget.

Este rușinos! Și-acum tot peneliștii - frânari și hoți prin definiție - vin să confiște munca noastră de 4 ani! Rebuturi ale politicii! Cu astfel de specimene corupte nu se poate construi nimic durabil în țară!“, a mai precizat Firea. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.