Solicit înăsprirea pedepselor pentru fapte de mare violență și pentru activitățile de crimă organizată. Prioritățile viitorului meu mandat


Solicit înăsprirea pedepselor pentru fapte de mare violență și pentru activitățile de crimă organizată. Prioritățile viitorului meu mandat

Pentru mandatul viitor mi-am propus o serie de proiecte prin care să putem soluționa principalele probleme ale județului nostru.

Mai jos vă prezint primele 5 puncte:

1. Încheierea prin adoptare și promulgare a propunerii legislative privind identificarea distinctă și promovarea produselor agricole și alimentare de natură a indica originea geografică, locală, națională sau regională, istorică sau tradițională, pe teritoriul României. Împreună pentru produse românești și alimente sănătoase!

2. Încheierea prin adoptare și promulgare a propunerii legislative pentru modificarea și completarea legii nr. 299/2007 privind sprijinul acordat românilor de pretutindeni.

3. Continuarea politicii de soluționare a cerințelor legitime ale cetățenilor din județ și ale comunităților noastre în raport cu Guvernul României, prin interpelări și întrebări adresate la nivel oficial pe teme precum infrastructură, dezvoltare regională, transport, sănătate, mediu, comunicații, învățământ, cultură și alte subiecte de real interes pentru locuitorii județului Ilfov.

4. Susținerea și promovarea la nivel parlamentar a marilor proiecte de infrastructură și dezvoltare a județului nostru, precum Drumul Național de Centură București ori Magistrala 6 Metrou, Gara de Nord - Otopeni.

5. Modificarea reglementărilor prevăzute în Codul Penal în vigoare în vederea înăspririi pedepselor pentru fapte de mare violență și pentru activitățile de crimă organizată. Spre exemplu, statul român este chemat la o acțiune penală mai fermă în chestiunea consumului și traficului de droguri, dar și traficului de persoane, fapte care tind să devină fenomene sociale și la noi în România.

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.