Robert Sighiartău, secretar general PNL: „Am votat pentru Reclădirea României!”


Robert Sighiartău, secretar general PNL: „Am votat pentru Reclădirea României!”

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a votat duminică la alegerile parlamentare pentru a lăsa tinerilor o Românie „mai puternică și mai dezvoltată decât am primit-o noi de la părinții noștri.”

„Am votat astăzi cu gândul la tineri, pentru că avem datoria de a lăsa moștenire o țară mai liberă, mai puternică și mai dezvoltată decât am primit-o noi de la părinții noștri.

Am votat pentru un sistem de sănătate puternic, pentru școli moderne, pentru autostrăzi care să lege toate provinciile istorice românești, pentru stat de drept și pentru o Românie puternică în lume.

Am votat pentru Reclădirea României, iar acest lucru se poate întâmpla dacă vom avea politicieni care vor ști să atragă banii europeni și mai ales dacă vor ști să îi folosească pentru binele tuturor.

Veniți la vot ! E un vot sigur!

Dumnezeu să binecuvinteze România!”, a scris Robert Sighiartău pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.