Gheorghe Falcă, liderul PNL Arad: „Dezvoltarea României și a Aradului în următorii 4 ani depinde de votul nostru”


Gheorghe Falcă, liderul PNL Arad: „Dezvoltarea României și a Aradului în următorii 4 ani depinde de votul nostru”

Președintele PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă, și-a exprimat dreptul de a vota la secția organizată în incinta Liceului Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn” din Arad. Falcă a venit însoțit de soție și de fiica sa. 

„Am votat pentru ca primarul Aradului, Călin Bibarț, și președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, să aibă parteneri în Parlamentul și Guvernul României. Aradul are nevoie de parlamentari care să îi susțină proiectele și să nu mai fie văduvit de zeci de milioane de euro. 

Am votat pentru ca președintele Klaus Iohannis să aibă parteneri în Parlament și Guvern. Un președinte care a reușit să aducă pentru România 80 de miliarde euro, bani care ne vor ajuta în gestionarea acestei crize având speranța că o vom putea depăși în următoarele șase luni, are nevoie de susținerea Parlamentului și Guvernului. 

Am votat pentru ca părinții și bunicii noștri merită respect! Anul acesta am crescut punctul de pensie și așa vom continua și în următorii patru ani. 

Este o mare oportunitate pentru România să ne dezvoltăm în acest an și credem că următorii 4 ani vor fi decisivi pentru această etapă de dezvoltare. 

Îi așteptăm pe tineri alături de noi la vot, pe părinții și bunicii noștri care cred în această Românie pe care ei au dezvoltat-o. În final, oportunitatea de a fi parteneri în Uniunea Europeană se va vedea în următorii ani. Dezvoltarea României depinde de votul pe care noi îl vom da astăzi”, a transmis europarlamentarul Gheorghe Falcă.

 

  

 

 

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.