Pavelescu divorțează de PSD, întrucât Ciolacu&Co. nu vor să lupte contra lui Soros: "ADIO! Peste 4 ani nu veți mai exista!"


Pavelescu divorțează de PSD, întrucât Ciolacu&Co. nu vor să lupte contra lui Soros: "ADIO! Peste 4 ani nu veți mai exista!"

Groparul PNȚCD Aurelian Pavelescu divortează politic de PSD, partid pe care l-a susținut cu cerbicie ani de-a rândul. Concret, Pavelescu a lansat o serie de atacuri dure către conducerea PSD, mai precis către Ciolacu, Grindeanu și Stănescu, întrucât n-au vrut să își folosească resursele "în lupta cu globaliștii", cu "haita celor ”de dreapta” sorosistă".

În acest sens, Aurelian Pavelescu le-a transmis pesediștilor că peste 4 ani nu vor mai exista, chiar dacă vor încerca să schimbe denumirea și sigla partidului. 

"CIOLACU A DEVENIT MARCEL DE LA BUZĂU! ADIO!

Adio, Ciolacu, adio, Marcel! A venit vremea căderii în uitare și pentru tine. Peste câteva zile nu vei mai fi Președintele Camerei, funcția pe care ți-a dat-o arestatul și care te-a adus la vârful PSD.  

Se vor duce, s-au dus deja, și Grindeanu Sorin, și Stănescu Paul și cohorta din urma lor. Urmează 4 ani în care își vor lua doar indemnizațiile de parlamentari, într-o opoziție inexistentă. N-ați putut să faceți voi opoziție când ați avut majoritate în Parlament și Președinții celor două Camere. Iohannis și PNL și-au bătut joc de voi, v-au umilit groaznic, bine că nu v-au pus și belciuge în nas!  

Adio și Dâncu, așa-zisul intelectual, o mediocritate crasă care se dă ardelean, fiind nimic. Strategul prostiei și dezastrelor, un fonf, la vorbă și la minte.  

Ați băgat în ultimele rânduri de alegeri cam 150 de milioane de euro, v-ați adus strategi, ați cumpărat presa, ați avut mii de consilieri și primari, zeci de mii de angajați la partid. Unde sunt rezultatele? Scorul pe care l-ați luat a fost tot negativ, împotriva PNL, USR și Iohannis, votul scârbei. Vă lăudați cu ce? Știați că veți intra în opoziție de mult. Ați și vrut asta. Că voi sunteți... ”pesediști mândri”, că trebuie să fiți cu sistemul...  

V-am spus să încercați să vă schimbați, să vă căutați legitimitatea în mișcarea și  proiectele social-democrației interbelice și la 1918, când un grup de social-democrați au participat la Marea Unire, să mai citiți și voi cărți. Să ieșiți din izolare, să formați o largă coaliție renunțând la orgoliile de... ”pesediști mândri”. Pentru că, dincolo de toate, aveți un bazin electoral și resurse care ar putea fi folosite în lupta cu globaliștii. Să aduceți spre voi intelectualii de stânga, care sunt mulți în România, marginalizați și disprețuiți, încălecați de haita celor ”de dreapta” sorosistă. N-ați vrut, n-ați înțeles, voi nici nu știți ce înseamnă intelectual și, cu siguranță, îi urâți. Ați pierdut Bucureștiul și acum Parlamentul. Sunteți adio!  

Peste 4 ani nu veți mai exista. Veți încerca salvarea în vreo modificare de denumire și siglă. Degeaba. Și nici nu știți. Vă mirați abia acum că nu veți mai fi nimic, nici Președinte la Cameră, nici la Senat, nici șefi pe la comisii, nici invitați pe la televiziuni. Praf. De mâine-poimâine, dle Președinte Marcel Ciolacu veți fi Marcel, Marcel de la Buzău! Iar dle Sorin Grindeanu, Sorinel din Timișoara, cam ce ți-am spus la ultima întâlnire, când încercam să te fac mai deștept! Împreună cu Paul de la Slatina! Hai liberare!", a scris Pavelescu pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.