Conservatori versus conserve expirate. Terorismul ”cultural” și peluza societății


Conservatori versus conserve expirate. Terorismul ”cultural” și peluza societății

După o campanie electorală în care am fost, alături de mulți colegi din PNL și PMP, între care îi pot aminti pe bunii prieteni Mihai Neamțu, Matei Dobrovie și Ben-Oni Ardelean, o țintă predilectă a terorismului cultural din direcția spațiului mediatic apropiat de zona radicală din usr-plus și de toate gurile de foc neo-marxiste, cred că sunt în măsură să vă pot spune ce este conservator și ce este conservă în țara asta! 

Ba chiar ceea ce este conserva de pește aia expirată pe care o mănânci cu mare poftă iar apoi te trezești cu ditamai toxiinfecția alimentară! 

Curentul conservator este despre gentlemeni, nu despre scandalagii. 

Conservatorul este omul fermității duse până la sacrificiu dar și al moderației și al compasiunii.

Conservatorii români au dat Țării acesteia Limba Română modernă și Cultura de care suntem toți mândri! 

I-ați fi văzut vreodată pe Petre Carp, Titu Maiorescu ori Nicolae Filipescu să pună în pericol sănătatea oamenilor pentru voturi? 

I-ați fi văzut vreodată pe Petre Carp, Titu Maiorescu ori Nicolae Filipescu să preia retorica antisistem a stângii radicale și să îmbrace în tricolor, un simbol sacru, cele mai populiste lozinci colectiviste evadate din peluza societății?

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.