AUR, pe culmile abjecției. Simion insultă revoluționarii de la Timișoara printr-un site obscur: "Huligani PSD"


AUR, pe culmile abjecției. Simion insultă revoluționarii de la Timișoara printr-un site obscur: "Huligani PSD"

Publicația noastră semnala miercuri, 17 decembrie, că George Simion, copreședintele AUR aflat într-un turneu de mulțumire electorală prin orașele țării, a fost oprit de câțiva revoluționari să ajungă pe treptele Catedralei Mitropolitane de la Timișoara, simbol al Revoluției și sacrificiului uman din Decembrie 1989.  

MAI MULTE DETALII: VIDEO. Instigatorul George Simion, alungat de pe treptele Catedralei din Timișoara de revoluționarii din 1989/ ”De ce se strigă AUR în centrul Timișoarei când astăzi este despre eroii Revoluției?!”

Ca răzbunare pe revoluționarii respectivi, fără să fi înțeles că este de-a dreptul odios să capitalizezi electoral sângele vărsat de eroii Revoluției din 1989, copreședintele AUR George Simion s-a folosit de un site neoficial al AUR prin care i-a atacat pe respectivii cetățeni care au protestat față de acțiunea electorală pe care a organizat-o. Concret, prin site-ul 60m.ro, AUR i-a catalogat pe acei revoluționari care l-au huiduit pe Simion drept "huligani PSD" care au fost trimiși să îi întâmpine pe auriști. În acest context, amintim că dictatorul Nicolae Ceaușescu spunea pe 20 decembrie 1989, într-o declarație televizată, că revoluționarii de la Timișoara erau "huligani". 

Mai mult decât atât, așa cum veți observa în imaginea de la final, autorul articolului, Cimpoi Adrian, nici nu se ferește în a-și proclama simpatia față de AUR pe profilul personal de Facebook. 

CITIȚI ȘI: AUR își face campanie pe seama Revoluției. Simion, pus la punct într-o emisiune de fostul ambasador Vasile Popovici și de jurnalistul Răzvan Zamfir pentru ticăloșia comisă la Timișoara: "Nu vă e rușine?! Unde ați mai văzut dvs. așa ceva, să transformați o zi sfântă pentru noi într-o zi de partid?!"

Sursa foto: Virgil Simonescu, INQUAM Photos

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.