Iubita lui Dragnea, juna Irina Tănase, recital caraghios la Antena 3: Liviu e ABUZAT la spitalul-penitenciar Jilava! Statul paralel îi pune viața în pericol!


Iubita lui Dragnea, juna Irina Tănase, recital caraghios la Antena 3: Liviu e ABUZAT la spitalul-penitenciar Jilava! Statul paralel îi pune viața în pericol!

Iubita pușcăriașului de drept comun Liviu Dragnea – am numit-o pe juna Irina Tănase – a intrat în direct la Antena 3, marți seara, și s-a văicărit că așa zisul stat paralel ”îi pune viața în pericol lui Liviu”, care ar fi abuzat pe bandă rulantă în spitalul-penitanciar Jilava, unde asimptomaticul are parte de tratament și de toată alimentația corespunzătoare. 

”Cineva îi vrea răul lui Liviu. Ce pățește Liviu e la ordin. (...) Familia va face plângeri penale, e vorba de un abuz în serviciu”, s-a precipitat tânăra ibovnică, supărată că Dragnea ar putea fi mutat la Ploiești sau la Timișoara, în funcție de rezultatele viitoarelor teste Covid-19.

Prezent în studiou, Mirel Curea de la EVZ a exclamat ”Excepțional! Minunat!”, când a auzit de plângerile penale pregătite de avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, care a fost contactată rapid, firește, și care nu se mai oprea din turuială, de parcă ar fi fost cel puțin avocata lui Donald Trump. 

La final, Curea a anunțat, cu gravitate, că închisorile din România ar fi, țineți-vă bine, lagăre de exterminare. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.