Un deputat PNL îl acuză pe Ludovic Orban că i-a UMILIT pe liberali prin modul în care a negociat componența Guvernului Cîțu. ”Partidul are nevoie de o clarificare doctrinară”


Un deputat PNL îl acuză pe Ludovic Orban că i-a UMILIT pe liberali prin modul în care a negociat componența Guvernului Cîțu. ”Partidul are nevoie de o clarificare doctrinară”

Actuala conducere a PNL a făcut o serie de concesii ”gratuite și umilitoare pentru liberali” atunci când a negociat componența Guvernului Cîțu și raportul de putere din comisiile parlamentare, acuză deputatul liberal Daniel Gheorghe, pe Facebook. 

De asemenea, liderul PNL Otopeni solicită ca în cursul anului viitor forurile de conducere ale partidului să facă o clarificare doctrinară: 

”În ultima perioada PNL a făcut concesii enorme atât în negocierile privind noua guvernare cât și în negocierile derulate la Parlament. 

Pe unele mi le pot explica și par corecte din logica înțelegerilor politice, însă altele mi se par gratuite și umilitoare pentru liberali. 

Îmi doresc sincer ca anul care vine să aducă o clarificare doctrinară în PNL în urma căreia să ne lepădam definitiv de orice atracție nedorită spre mentalul radicalist de tip USR-PLUS. 

PNL înseamnă libertate, identitate românească și PNL este, în primul rând, o formațiune Națională care în toată istoria sa a mizat pe o Românie puternică, o națiune care să joace un rol activ și dinamic în Europa! 

Îi doresc lui Florin Câțu mult succes la conducerea Guvernului și îl rog să nu uite un lucru fundamental: România are nevoie de politici Național-Liberale autentice, iar nu de povești motivaționale franțuzite din ciclul ‹centru-dreapta modern›”. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.