VIDEO. Delirul anti-vaccin al „premierului” AUR. Într-o încercare penibilă de a-l imita pe Putin, „patriotul” Călin Georgescu s-a îmbăiat într-un lac sezonier din Austria, adânc de cel mult doi metri, unde scăldatul este interzis din 2016


VIDEO. Delirul anti-vaccin al „premierului” AUR. Într-o încercare penibilă de a-l imita pe Putin, „patriotul” Călin Georgescu s-a îmbăiat într-un lac sezonier din Austria, adânc de cel mult doi metri, unde scăldatul este interzis din 2016

„Patriotul” Călin Georgescu, propunerea de premier cu care AUR a defilat în recenta campanie electorală, a găsit „vaccinul” anticoronavirus într-un lac sezonier din Austria, munții Hochschwab, la aproximativ două ore de Viena.  

Aici a poposit cu o echipă de filmare dotată cu dronă și s-a filmat sub o fulguială bucolică povestind despre Dumnezeu, despre sistemul său imunitar antrenat în natură, despre pandemie care nu ar fi de coronavirus, ci de frică și prostie, peste care s-ar suprapune manipularea „celor care nu se mai satură”.  

„Afară sunt –6 grade. Lângă mine este un lac splendid și am să înot în acest lac pentru că nu-mi este frică, nu este frig. Pentru că tot ceea ce fac, fac prin Dumnezeu și voi comunica cu el prin inima mea. Nu am nevoie de Facebook, nu am nevoie de internet”, mai spune premierul celor de la AUR, care au obținut un scor surprinzător la parlamentare tocmai pentru că au știut se se promoveze intens în rețelele de socializare, speculând toate momentele cheie ale prezentei pandemii. 

„Premierul” Georgescu se dezbracă apoi și intră în apă într-un slip albastru. „Am încredere în sistemul meu imunitar pentru că am încredere și credință deplină în creatorul lui, în Dumnezeu. Imunitatea mea ține de suveranitatea ființei mele. Imunitatea se întreține și se antrenează doar în natură. Aici este realitatea, aici este informația, nu în laborator. De aceea nu-mi este frig, nu simt frigul, simt puterea, simt că trăiesc, sunt liber”, mai spune „premierul” în clipul care amintește de gesturile similare ale tiranului rus Vladimir Putin, care este filmat de televiziunile naționale în timp ce se scufundă în ape înghețate cu ocazia Bobotezei.  




După părerea unui specialist consultat de Podul, clipul lui Georgescu a costat între 500 și cel mult 3000 de euro, fiind un clip filmat cu drona și fără lumină artificială. A fost filmat cel mai probabil în 2-3 ore și montat în cel mult trei zile.  

Potrivit pressone.ro, zona în care s-a filmat „premierul” AUR este supranumită „Caraibele Alpilor” printre turiști, iar lacul în care înoată  – Grüner See/Lacul Verde – are iarna o adâncime de 1-2 metri și temperatura constantă de 6 grade Celsius, potrivit informațiilor oficiale.  

El se formează prin topirea zăpezii de pe versanții din apropiere. Doar primăvara și vara adâncimea lacului atinge cel mult 12 metri. 

Înotul în lac ca alte sporturi de apă sau scufundări au fost interzis de către oficiul de turism din zonă încă din 2016. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.