Retragere publică din AUR. Un fost candidat și-a luat la revedere de la George Simion pe Facebook: „Primesc poziții de conducere cei care muncesc mai puțin. Am crezut că facem ceva pentru România”


Retragere publică din AUR. Un fost candidat și-a luat la revedere de la George Simion pe Facebook: „Primesc poziții de conducere cei care muncesc mai puțin. Am crezut că facem ceva pentru România”

Fost candidat AUR la Consiliul Local Tășnad din județul Satu Mare, Cristi Irimuș, un român care ține la Londra un magazin de produse românești și a devenit cunoscut pe Facebook datorită unor pamflete antiPSD, a anunțat public că renunță la politică după ce experiența AUR i-a provocat un gust amar. „Primesc poziții de conducere cei care muncesc mai puțin. Am crezut că facem ceva pentru România. Iar eu doresc să schimb România. Dar...așa nu”, a scris Irimuș pe pagina sa de Facebook, precizând că se delimitează de „orice culoare politică”. 

Redăm postarea nemulțumitului AUR:  

„Vă salut! 

De azi m-am hotărât să mă delimitez de orice culoare politică! 

EU, SUNT LIBER ȘI INDEPENDENT!  

Nu este nevoie de politicieni pentru a ne manifesta libertatea românească!  

Le mulțumesc colegilor din AUR, în special lui  

Câcău Iulian 

, care a făcut tot posibilul, la fel ca și mine, să se audă de AUR la Satu Mare! 

Nu am nimic de criticat sau de reproșat cuiva! 

Dar am totuși un gust amar... Primesc poziții de conducere, cei care muncesc mai puțin! Am crezut că facem ceva pentru România!  

Iar eu doresc să schimb ROMÂNIA! Dar... Așa, NU!  

Eu credeam că SCHIMBĂM ȚARA ASTA! 

Se pare că nu e nevoie de mine!  

Așa că ies de bunăvoie, nesilit de nimeni!  

Îmi cer scuze celor pe care i-am dezamagit când am ales să mă implic politic, și să aleg AUR! 

Acuma mi-am dat seama, că nu era nevoie de mine aici! 

George Simion 

, ce să zic?  

Mulțumesc! 

Vă pup! Mergem înainte!”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.