”Centru-dreapta modern” e, de fapt, noua extremă stângă. Schitul Prodromu și disprețul USR-PLUS pentru tot ceea ce are o componentă creștină identitară


”Centru-dreapta modern” e, de fapt, noua extremă stângă. Schitul Prodromu și disprețul USR-PLUS pentru tot ceea ce are o componentă creștină identitară

Faptul că USR-PLUS a votat împotriva alocării unui sprijin financiar pentru Schitul Prodromu de pe Muntele Athos – una dintre cele mai importante ”ambasade spirituale” ale României – certifică încă o data, fără a mai fi fost nevoie, că, de fapt, ghiveciul ideologic caraghios intitulat ”centru-dreapta modern” e, în realitate, un soi de stânga veche, mai cu seamă când delirul e propagat și de hazliul USR-ist Cătălin Teniță, cel care vrea să interzică prin lege fantasticul și irealul de la tv. 

Deputatul liberal Daniel Gheorghe analizează, pe Facebook, veninosul dispreț al USR-PLUS pentru absolut orice are o componentă identitară creștină:

”‹Centru-Dreapta modern› este o ideologie fără rădăcini, fără moștenire și fără nicio Credință. Votul dat împotriva proiectului de susținere al Schitului Prodromu de către USR-PLUS arată disprețul total al acestei formațiuni pentru tot ceea ce are componentă identitară creștină! 

Colegii de la USR-PLUS ar trebui să învețe că România nu s-a născut ieri iar moștenirea Constantinopolului și rolul de protector al creștinilor aflați sub ocupație otomană înseamnă enorm pentru oricare român care are habar de națiunea din care provine! 

Schitul Prodromu de la S. Munte Athos este cea mai importantă ambasadă spirituală a României!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.