Miercurea BEZNEI: desființarea SIIJ la pachet cu superimunități pentru magistrați. Coaliția PNL-USR PLUS-UDMR, derapaj de proporții. Un precedent periculos care va genera alte și alte mizerii


Miercurea BEZNEI: desființarea SIIJ la pachet cu superimunități pentru magistrați. Coaliția PNL-USR PLUS-UDMR, derapaj de proporții. Un precedent periculos care va genera alte și alte mizerii

Desființarea SIIJ la pachet cu acordarea superimunității pentru magistrați este un eșec al întregii coaliții, o dezamăgire și un evident regres, avertizează jurnalistul Mircea Marian, pe Facebook, subliniind faptul că precedentul impus azi de PNL, USR PLUS și UDMR este extrem de periculos și va genera, curând, alte și alte mizerii. 

Vă prezentăm semnalul de alarmă tras de Mircea Marian: 

”Desființarea secției speciale în pachet cu acordarea superimunitații pentru magistrați este un regres, să fie clar.

S-a trecut peste obiecțiile a sute de magistrați decenți, s-a trecut peste obiecțiile ferme ale ambasadei SUA, s-a trecut peste criticile unor oameni care înțeleg bine problema, precum Monica Macovei.

Un uriaș eșec al întregii coaliții, o dezamăgire. 

Și nu pot să mă abțin: presa din trena USRPLUS nu știe cum să bage sub preș acest dezastru, ba că e vina UDMR, ba că ‹e bine că s-a desființat SIIJ›.

Jenant. Înghițim mizeria asta acum, vor urma. Vorbim pe 10 august, să vedem cum a rămas cu jandarmii care au snopit în bătaie oameni nevinovați”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.