Deputatul PNL Daniel Gheorghe îl ironizează pe Vlad Voiculescu: Guvernul României nu este despre ”un om” și nici despre ”omul”. Avem treabă de făcut, lăsați văicărelile


Deputatul PNL Daniel Gheorghe îl ironizează pe Vlad Voiculescu: Guvernul României nu este despre ”un om” și nici despre ”omul”. Avem treabă de făcut, lăsați văicărelile

Deputatul liberal Daniel Gheorghe îl ironizează pe Vlad Voiculescu, recent demis de la portofoliul Sănătății, explicând că Guvernul României nu este despre ”un om” și nici despre ”omul”, guvernanții având mult mai multe treburi de făcut decât să stea să asculte văicărelile USR-PLUS. 

”Guvernul României nu este nici despre ‹un om› și nici despre ‹omul›! Guvernul României este despre o Țară și destinul unei națiuni de zeci de milioane de oameni; a personaliza actul guvernamental, cramponandu-te de nume ori de funcții, reprezintă un act de maximă iresponsabilitate și de un gratuit amatorism politic, cu atât mai grav astăzi când traversăm o criză sanitară fără precedent în istoria recentă. 

România are nevoie de patriotism, profesionialism și foarte multă rațiune limpede, nicidecum de emoționalizarea politicului, de scandal public fără orizont și nici de un fel de bullying pe rețelele de socializare și care tinde să înlocuiască realitatea prin percepții deformate”, scrie Daniel Gheorghe, pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.