VIDEO Extremistul Dan Tanasă a comis-o din nou. Deputatul AUR l-a jignit pe revoluționarul Marian Ceaușescu de față cu polițiștii: "Idiotul ăsta mă agresează! Eu n-am mâncat nimic astăzi!"


VIDEO Extremistul Dan Tanasă a comis-o din nou. Deputatul AUR l-a jignit pe revoluționarul Marian Ceaușescu de față cu polițiștii: "Idiotul ăsta mă agresează! Eu n-am mâncat nimic astăzi!"

Deputatul mahalagiu din AUR, Dan Tanasă, a comis-o din nou, de data aceasta nu față de un coleg din Parlament, ci față de revoluționarul Marian Ceaușescu. Marți, 11 mai, Marian Ceaușescu l-a așteptat pe deputatul AUR Dan Tanasă la ieșirea din televiziunea B1 pentru a-i arăta acestuia lista copiilor uciși la Revoluție. Revoluționarul și-a exprimat o serie de nemulțumiri în contextul în care AUR a propulsat în Parlament o serie de personaje controversate care au legătură cu reprimarea sângeroasă a evenimentelor din Decembrie 1989, fiind vorba despre parlamentarii Mircea Chelaru, Francisc Tobă și Nicolae Roman. 

Ca reacție, deputatul AUR a sunat la Poliție pentru a reclama că este agresat, deși revoluționarul și-a păstrat calmul pe toată perioada interacțiunii cu parlamentarul în cauză. Ulterior, de față cu polițiștii, deputatul AUR l-a jignit pe revoluționar, spunându-i că este "idiot". 

"Vreau să ne înțelegem, eu n-am mâncat nimic astăzi! Vreau să mă țineți departe de acest specimen! Vreau să mă duc să mănânc!", le-a transmis deputatul AUR polițiștilor. 

Vedeți video: 


Vedeți video-ul inițial: 


Amintim că în data de 24 martie, deputatul USRPLUS Silviu Dehelean a fost jignit de parlamentarul AUR Dan Tanasă. 

Gruparea Tanasă, către deputatul USRPLUS Silviu Dehelean (aflat la al doilea mandat): "Cine e, mă, jigodia asta?".

Tanasă: "Ce mă, păduche? Vii tu spre mine să mă ameninți că ce?".

Dehelean: "Eu îs păduche? Nu mai vorbi urât..".

Tanasă: "Bă, dispară, bă, de aici! Tu auzi ce spun?! E un păcălici. Îți ordon să dispari din fața mea! Tu n-auzi ce zic? Marș, mă, de aici, nu te mai uita așa la mine. Băi nu mai strica aerul aici. Dispari! Așa. Îți ordon să dispari!".

Vedeți video: 



Pe 7 aprilie, Biroul permanent al Camerei Deputaților a decis sancţionarea cu avertisment scris a deputatului AUR Dan Tanasă, după ce acesta a adresat cuvinte şi expresii injurioase la adresa unor parlamentari USRPLUS.

"Dan Tanasă a adus în Parlament direct cuvintele folosite de nazişti şi nu poate rămâne nesancţionat. Comisia juridică va înainta Biroului permanent, care are competenţa de a lua decizia, propunerea pentru cea mai aspră sancţiune prevăzută de statutul parlamentarilor şi de regulamentele camerelor  - avertisment scris. E prea puţin, dar e sancţiunea maximă prevăzută de legea în vigoare. Probabil atunci când s-au întocmit statutul şi regulamentele nu s-a prevăzut intrarea în Parlament a unor astfel de persoane rudimentare", a afirmat la acea vreme deputatul USRPLUS Silviu Dehelean, pentru news.ro

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.