VIDEO Avocata pușcăriașului Dragnea amenință o jurnalistă: "Această scrisoare nu există! Vă dau în judecată!"


VIDEO Avocata pușcăriașului Dragnea amenință o jurnalistă: "Această scrisoare nu există! Vă dau în judecată!"

Jurnalista Ionela Arcanu (Realitatea PLUS) a publicat miercuri, 19 mai, un document conform căruia pușcăriașul Liviu Dragnea, din postura de președinte al PSD, l-a invitat în 2017 pe Donald Trump, președinte al SUA la acea vreme, să vină într-o vizită în România. Scrisoarea ar apărea în rechizitoriul dosarului trimis recent în judecată de DNA privind vizita lui Liviu Dragnea la Casa Albă. 

CITIȚI ȘI: Dragnea și Dimitrescu, trimiși în judecată de DNA. În schimb, Meleșcanu scapă

Redăm un fragment din scrisoare: "Am convingerea că prezența dvs. la București va extazia populația. La un astfel de eveniment ne putem aștepta să participe mai mult de 150.000 de oameni pe străzi, pentru a sărbători sosirea dvs. Salutări Calde, Liviu Dragnea". (o puteți citi AICI integral)

În schimb, avocata pușcăriașului Liviu Dragnea, ne referim la Flavia Teodosiu, a avut o reacție furtunoasă la Realitatea PLUS, contestând autenticitatea scrisorii și amenințând-o pe Ionela Arcanu că o va da în judecată. 

"Această scrisoare nu există! Domnul Dragnea nu a scris-o. Dacă e un fals, iar doamna Arcanu are un fals, atunci va suporta rigorile legii. Eu vă rog să-mi puneți la dispoziție acest document. Clar? Clar? În numele și pentru domnul Dragnea vă rog frumos într-un interval de o oră să-mi puneți la dispoziție acest document. Altminteri, vă dau în judecată!", a zis Teodosiu. 

Vedeți video:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.