PSD amenință că de mâine intră în grevă parlamentară. Ciolacu: "Cîțu și Orban vor să blocheze toată Europa"


PSD amenință că de mâine intră în grevă parlamentară. Ciolacu: "Cîțu și Orban vor să blocheze toată Europa"

De câteva săptămâni președintele PSD Marcel Ciolacu amenință că partidul său va intra în grevă parlamentară. Marți, 25 mai, Ciolacu a amenințat din nou că PSD va apela, de mâine, la instrumentul grevei parlamentare, în cazul în care Guvernul Cîțu nu va prezenta PNRR în Parlament. 

CITIȚI ȘI: Ciolacu anunță că va negocia cu AUR intrarea opoziției în grevă parlamentară: "A vrut domnul Iohannis și Parlamentul său?"

"Cîțu și Orban vor să blocheze toată Europa. Nu vor să vină în Parlament să prezinte PNRR, așa acum este normal. Polonia, Spania, Italia și Franța au prezentat PNRR-ul în Parlament.  

Dacă mâine în Parlament, prezentarea PNRR nu este punct separat pe ordinea de zi, PSD va intra în grevă parlamentară.

De ce vor Cîțu și Orban să ascundă PNRR? Cum vor explica la Bruxelles blocarea întregii Europe doar pentru că nu sunt în stare să aibă o prezentare publică a unui plan care va afecta România pentru următorii 5 ani?  

Românii trebuie să afle adevărul legat de înghețarea pensiilor, salariilor și a alocațiilor, de creșterea taxelor și impozitelor pentru firme, precum și faptul că agricultura românească va primi... ZERO lei pentru irigații!", a scris Ciolacu pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.