Digi24 TV l-a spălat pe Ghinea mai ceva ca Nufărul. După ce a făcut de râs România la Bruxelles, Ghinea are un tupeu asasin, minte fără să clipească


Digi24 TV l-a spălat pe Ghinea mai ceva ca Nufărul. După ce a făcut de râs România la Bruxelles, Ghinea are un tupeu asasin, minte fără să clipească

Scriitorul și analistul Stelian Tănase se amuză copios, pe blog, de caraghioasa operațiune de recosmetizare a ministrului USR-ist al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, care a fost spălat de Digi24 TV mai ceva ca la Nufărul, vineri, după ce PNRR-ul lui a ajuns de panaramă și a făcut România de râs la Bruxelles.

Ironizat este și premierul Florin Cîțu, care se pare că își asumă fără probleme cel mai mare eșec al guvernării PNL-USR PLUS-UDMR, sărind ca un salvamar în ajutorul incompetentului Cristian Ghinea, adus la Digi24 TV ca să fie spălat public. 

Vă prezentăm comentariile lui Stelian Tănase: 

”Cristian Ghinea a apărut la o televiziune amică (Digi24 TV – n. red.) pentru a fi spălat ca la Nufărul. Aflat în mare încurcătură a vrut să semene confuzie, ca să nu mai înțelegem nimic. Se pricepe. E bun de gură, avocat pledant trebuia să se facă. PNRR -ul lui ajuns de panaramă, e subiectul a nenumărate bancuri. Ghinea a dat să ne convingă ca albul e negru și invers. Nu știu dacă a reușit, dar găina e moartă în coteț. Pe mine, unul, nu m-a convins. 

A avut atitudinea unui scamator care scoate iepurii din joben și batistele din mînecă. Un scamator trăiește din șmecheriile făcute pe scenă, din înșelăciune, iuțeală de mînă, vorbe cu dus și întors. Exercițiul de aseară (vineri – n. red.) e o capodoperă a mistificării. Omul are un tupeu asasin, te minte în față fără să clipească. Se crede mai deștept decît toți. 

A avut și ajutoare. Pînă și Cîțu, ca să salveze situația guvernului aflat în fața celui mai mare eșec de pînă acum, a sărit ca salvamarul să îl scoată din apă pe ministrul său. Și de la Bruxelles a venit un mesaj de sprijin care însă nu schimbă cu nimic situația. (…)

Mașinăria de ceață a funcționat și în cazul lui. Bref, rămîne cum am stabilit. Altfel spus – ca în gara Ciulnița cînd trece Orient Express-ul. Amintesc că prin gara Ciulnița, trenul Orient Express nu a trecut niciodată. Ghinea ne-ar convinge că da, a trecut”. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.