Frăția penalilor Dodon-Voronin, disperată că PAS va putea forma un GUVERN după alegerile din 11 iulie. Socialiștii și comuniștii pregătesc o ofensivă mizerabilă împotriva PAS


Frăția penalilor Dodon-Voronin, disperată că PAS va putea forma un GUVERN după alegerile din 11 iulie. Socialiștii și comuniștii pregătesc o ofensivă mizerabilă împotriva PAS

Secretarul general al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Andrei Spînu, anunță că reprezentanții formațiunii primesc tot mai multe semnale referitor la unele provocări care sunt puse la cale de către anumite forțe politice. Potrivit lui, acestora le este frică de faptul că Maia Sandu și PAS vor putea forma un guvern după alegerile din 11 iulie e foarte mare.

Primim tot mai multe semnale referitor la unele provocări care sunt puse la cale de către frăția penalilor. Frica lor pentru faptul că Maia Sandu și PAS vor putea forma un guvern după alegerile din 11 iulie e foarte mare”, a scris acesta, potrivit Deschide.md.

Potrivit lui Spînu, forțele politice respective organizează cel puțin 30 de grupuri de provocatori care au ca scop să provoace echipele teritoriale și locale ale PAS, dar și să destabilizeze întrunirile electorale organizate de PAS.

La fel, susține el, aceștia planifică proteste la instituția prezidențială, sediul PAS și acasă la liderii formațiunii.

Scopul final – filmarea situațiilor de conflict și promovarea acestora pe rețelele de socializare și în mass media controlată de aceștia. Stimați cetățeni, membri PAS și susținători, vă rugăm să nu vă lăsați provocați și să continuăm să facem o campanie curată și corectă. Victoria va fi de partea noastră. Toți la vot pe 11 iulie. Votăm PAS”, a scris Spînu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.