VIDEO Rusofilul Dodon RECUNOAȘTE că a mers la Moscova cu scopul de a fi pregătit pentru alegerile din 11 iulie


VIDEO Rusofilul Dodon RECUNOAȘTE că a mers la Moscova cu scopul de a fi pregătit pentru alegerile din 11 iulie

Rusofilul Igor Dodon a recunoscut duminică, 27 iunie, într-o declarație acordată TV8, că a fost zilele acestea la Moscova cu scopul de a se pregăti pentru alegerile parlamentare anticipate din data de 11 iulie, asta în condițiile în care are tupeul de a acuza constant statele occidentale de ingerință în procesul electoral de la Chișinău. 

Reporter: Care a fost scopul vizitei la Moscova? 

Dodon: Care dintre ele? 

Reporter: Ultima sau de câte ori ați fost în ultima lună la Moscova? 

Dodon: De câte ori consider că trebuie să merg, merg. Nu văd nici o problemă, orice cetățean poate să meargă în Moscova, Washington, Bruxelles. 

Reporter: Dar care a fost scopul vizitei? 

Dodon: A fost pregătirea de alegeri.

De asemenea, Igor Dodon a pretins că îi este suficient salariul primit din partea partidului pe care-l conduce, PSRM, pentru a merge constant la Moscova. 

Reporter: Din ce bani ați fost la Moscova dacă acum nu aveți nici o funcție?

Dodon: Sunt președintele partidului socialiștilor și primesc salariu de acolo. 

Reporter: Și este suficient salariul de acolo ca să mergeți cât de des considerați în Moscova? 

Dodon: Da, bine băieți, haidem. 

Vedeți video: 



În decurs de câteva zile, liderul socialiștilor, Igor Dodon, a avut două vizite în Federația Rusă. După cea întreprinsă weekendul trecut, când s-a văzut cu reprezentanții diasporei, în noaptea de joi spre vineri politicianul a revenit dintr-o nouă deplasare la Moscova. (sursa: Deschide.md)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.