DOVADA: Dodon și liderii PSRM au fost surprinși la o întâlnire de taină cu ”diplomați” ai Rusiei, adică agenți FSB și GRU, într-un restaurant din Chișinău. Sclavii Moscovei


DOVADA: Dodon și liderii PSRM au fost surprinși la o întâlnire de taină cu ”diplomați” ai Rusiei, adică agenți FSB și GRU, într-un restaurant din Chișinău. Sclavii Moscovei

Șeful absolut al PSRM – l-am numit pe fostul președinte rusofil Igor Dodon – și alți lideri socialiști au fost surprinși în timp ce erau ”instruiți” de reprezentanți ai corpului diplomatic al Federației Ruse, în cadrul unei întrevederi de culise organizată la Restaurantul Plovdiv din Chișinău – detalii AICI și AICI.  

Amintim că zilele trecute, presa moldovenească a dezvăluit că Rusia a trimis la Chișinău ”experți electorali” coordonați de FSB și GRU cu scopul de a face totul pentru a frauda alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie – detalii AICI.  

Întâlnirea lui Dodon cu personaje din corpul diplomatic al Federației Ruse este o nouă dovadă că toate acțiunile PSRM și PCRM sunt decise și poruncite de Moscova în conformitate cu scenariile securistice elaborate la Kremlin, în cadrul așa-zisului ”Departament Moldova”.  

(Mașina lui Igor Dodon, în fața restaurantului / sursa punctul.md)

Concret, reprezentanții AUR Moldova au depistat întrunirea ”electorală”, identificând parcată în fața restaurantului și mașina cu care Igor Dodon obișnuiește să se plimbe prin țară – un automobil model Skoda cu numărul de înmatriculare LAL 040. La întâlnire se afla și scabrosul socialist Vlad Bătrîncea, românofobul care a găsit de cuviință să rupă în plenul Parlamentului de la Chișinău harta României Mari. Bătrâncea a fugit de la întâlnire, fără să facă vreo clarificare. La rându-i, kuliokarul Dodon a fugit prin spatele restaurantului.  

(Momentul în care Vlad Bătrîncea a rupt harta României Mari în Parlament)

Oare cu ce bani se organizează aceste întâlniri ”electorale” cu serviciile secrete ale Rusiei, în condițiile în care acești bani nu sunt stipulați în rapoartele financiare declarate de PSRM și PCRM?  

(Mașina cu care au venit diplomații ruși la întâlnirea cu Dodon și PSRM / număr de înmatriculare: TC 170 CD)

Potrivit 10tv.md, socialiștii care nu au fugit ca șobolanii (cazul Bătrîncea) s-au baricadat în restaurant, aceștia fiind păziți de zeci de bodyguarzi înarmați. Mașina marca Skoda cu numărul LAL-040 deținută de Igor Dodon era parcată în curtea restaurantului. În fața restaurantului se afla parcată și o mașină a corpului diplomatic rusesc cu numărul de înmatriculare TC 170 CD.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.