VIDEO Maia Sandu, apel de ultimă oră către cetățeni: "E mult mai ușor să mergem astăzi 30 de minute la secția de vot decât să ieșim după asta zile-n șir în stradă"


VIDEO Maia Sandu, apel de ultimă oră către cetățeni: "E mult mai ușor să mergem astăzi 30 de minute la secția de vot decât să ieșim după asta zile-n șir în stradă"

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a făcut un live pe Facebook la două ore înainte de închiderea urnelor pentru a-i îndemna pe cetățeni să-și exprime dreptul la vot în cadrul alegerilor parlamentare anticipate. 

"Este mult mai ușor să mergem astăzi 30 de minute la secția decât să ieșim după asta zile-n șir în stradă și să ne exprimăm nemulțumirea față de un parlament care să nu ne reprezinte și care să nu muncească în interesul cetățenilor", a subliniat Maia Sandu. 

Maia Sandu: "Mai sunt două ore până se închid secțiile de vot aici, în R. Moldova. Sunt două ore foarte importante, care pot fi hotărâtoare pentru viitorul R. Moldova. Știu că majoritatea celor care mă urmăresc au fost deja la vot, dar probabil aveți cunoscuți, prieteni, rude, care cred că lucrurile se pot hotărî și fără votul lor, care cred că votul lor nu este decisiv. Vă îndemn să vorbiți cu ei și să-i convingeți să meargă la vot. Procesul democratic este foarte important. Cu cât mai mulți ieșim la vot, cu atât mai mare este șansa noastră ca să oferim țării soarta pe care o merită, ca să ne decidem cu toții împreună viitorul.

Știu că unii dintre voi vor să meargă la meci. Vă rog să vă faceți drum întâi până la secția de vot. Cei care au ieșit să-și petreacă ziua de odihnă împreună cu cei dragi mai aveți timp în aceste două ore ca să ajungeți la secția de vot. Este foarte important ca să oferim țării astăzi 30 de minute, să putem să contăm pe un parlament responsabil în următorii patru ani. Este mult mai ușor să mergem astăzi 30 de minute la secția de vot decât să ieșim după asta zile-n șir în stradă și să ne exprimăm nemulțumirea față de un parlament care să nu ne reprezinte și care să nu muncească în interesul cetățenilor.

Astăzi puterea este în mâinile cetățenilor și este foarte important ca să mergem la vot într-un număr cât mai mare, pentru ca următorul parlament să fie cât mai reprezentativ, ca să ne reprezinte pe toți noi, cetățenii R. Moldova".

Vedeți video:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.