Alina Gorghiu, supărată pe Antena 3: "Eu înțeleg că e vară. Dar chiar așa?!"


Alina Gorghiu, supărată pe Antena 3: "Eu înțeleg că e vară. Dar chiar așa?!"

Senatoarea PNL Alina Gorghiu s-a supărat pe Antena 3 după ce postul TV al turnătorului securistoid Dan "Felix" Voiculescu a vehiculat pe surse informația potrivit căreia după Congresul Partidului Național Liberal, în cazul în care câștigător va fi premierul Florin Cîțu, Ludovic Orban va fi schimbat din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Gorghiu, care și-a afirmat susținerea pentru Cîțu la șefia partidului, a ținut să sublinieze că în urma Congresului PNL doar președintele formațiunii politice se va schimba. 

"Eu înțeleg că e vară și nu prea sunt subiecte de rostogolit pe tv…dar chiar așa?!

Normal că nu e nimic adevărat. Să stea liniștită lumea. Să nu plece pe fenta unora. Coaliția are șef la Senat, șef la Camera Deputaților, șef la Guvern. Doar șeful de la PNL se va schimba după Congres, la cum văd eu pulsul colegilor.  

Avem multe de făcut împreună. Iar vara trece curând", a scris Gorghiu pe Facebook. 

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.