Cîțu va fi sacrificat. Nimic nou sub soare


Cîțu va fi sacrificat. Nimic nou sub soare

Iohannis s-a înconjurat și a susținut numai oameni de paie: fără personalitate, fără calități, dar avizi de putere și foarte șantajabili.

Păpușile sunt trase la indigo ca păpușarul: Alina Gorghiu, Raluca Turcan, Cristian Bușoi, frații Muraru și acum Florin Cîțu. În același timp, a jucat și-n tabăra adversă: Dragnea, Dăncilă, Ciolacu. Pioni de sacrificiu, inclusiv Iohannis.

Analizând în retrospectivă, din 2016 încoace, totul a fost un teatru de păpuși, iar prezidențialele din 2019 au fost non-alegeri pentru că Iohannis nu a avut contracandidați, deoarece au fost aleși pe sprânceană să nu deranjeze. Misiune îndeplinită!

Cîțu va trebui sacrificat, așa cum a fost și Moțoc, iar dacă moțiunea trece și nu se ajunge la suspendare, înseamnă că USR PLUS s-a predat cu arme și bagaje pentru țelul final: fuziunea cu PNL. Ordin de la Bruxelles!

Cine urmează? Ciucă sau Bolojan.

Criza de acum e doar o altă bătălie pe funcții și bani / resurse, dar scopul este post-2024, iar ea se va înteți și crește în intensitate pe fondul crizei socio-economice și a reașezărilor politice din motorul franco-german.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.