Presat fiind de moțiune, Cîțu primește o mână de ajutor din partea PSD. Firea: "Nu particip la mascarade!"


Presat fiind de moțiune, Cîțu primește o mână de ajutor din partea PSD. Firea: "Nu particip la mascarade!"

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, transmitea joi, 2 septembrie, că partidul său va vota moțiunea de cenzură depusă de USRPLUS și AUR împotriva Guvernului Cîțu, însă vineri seară și-a mai nuanțat poziția într-o postare pe Facebook. (mai multe detalii AICI) Astăzi, prim-vicepreședintele PSD, senatoarea Gabriela Firea, a avut un mesaj mult mai ferm, dând de înțeles că PSD va sabota moțiunea de cenzură. Firea a precizat că nu vrea să participe la "mascarade". Totodată, senatoarea PSD a menționat că moțiunea de cenzură ce trebuie votată e cea a partidului din care face parte. 

CITIȚI ȘI: Moșteanu: "Pare că USL revine în forță". Blocajul continuă în Parlament privind stabilirea calendarului moțiunii de cenzură

"Nu particip la mascarade, în general! Nu voi fi niciodata la remorca incompetentilor! Ce întelegeri sā fac cu cei care patroneazā dezastrul din Bucuresti si din marile orase? Pentru mine si sute de mii de bucuresteni, USR-Plus si Orban înseamnā Nicusor si Clotilde!!!

Adicā: dublarea si urmeaza triplarea pretului la transportul public, eliminarea subventiei pentru agentul termic - deci facturi uriase -, gunoaie, sobolani, tântari, mirosuri pestilentiale, lāsarea spitalelor fara finantare, lipsa de pregatire a scolilor pentru noul an de învātamant, abandonarea santierelor pentru construirea de poduri, pasaje, supralargiri, taierea plātilor de supravietuire pentru persoanele cu dizabilitati, blocarea tuturor investitiilor din Capitala, somaj, lovituri succesive date mediului de afaceri!

Cu cine sa ma aliez?  

Mofturile cui sā le cred si sa le inteleg?  

Pe ale unora care i-au inselat si pe cei care le-au dat votul?  

Pe cei care isi bat joc, prin reprezentantii lor, de bucuresteni si de locuitorii marilor orase, unde “au castigat” din soft alegerile?  

Niciodata!  

Rāul din politica se elimina rand pe rand!  

Textul Motiunii de cenzura al echipei social-democrate este corect, argumentat, profesionist! Acesta trebuie votat! Se refera la situatia economica actuala a tarii si la scaderea nivelului de trai.  

Vinovati sunt toti cei de la putere, deci si cei care o fac acum pe imaculatii!

Minciuna are intotdeauna picioare scurte!

#NuLePasaDeOameni

#IncompetentiiSaPlece

#FaraImpostoriInFunctiiPublice", a scris Firea pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.