EXCLUSIV Mihai Tudose anunță prăbușirea lui Cîțu: ”PSD va vota fără probleme moțiunea de cenzură. Guvernul Cîțu trebuie să plece cât mai repede!”


EXCLUSIV Mihai Tudose anunță prăbușirea lui Cîțu: ”PSD va vota fără probleme moțiunea de cenzură. Guvernul Cîțu trebuie să plece cât mai repede!”

Fostul premier PSD-ist Mihai Tudose explică, în exclusivitate pentru Podul.ro, că ”PSD va vota fără nici cea mai mică problemă moțiunea de cenzură” a USR PLUS și AUR îndreptată împotriva Guvernului Cîțu. 

Tudose susține că atât parlamentarii PSD cât și electoratul partidului își doresc plecarea Guvernului Cîțu. El reiterează că PSD nu se va implica în mod direct în cearta PNL-USR PLUS, fiindcă cele două partide se vor ”împăca” până la urmă, însă dă asigurări că, odată ajunsă în plenul Parlamentului, moțiunea de cenzură va fi votată cu siguranță de social-democrați. 

CITEȘTE și EXCLUSIV Baronul Dumitru Buzatu cere conducerii PSD capul lui Cîțu: ”PSD trebuie să voteze orice moțiune de cenzură! Conducerea acționează în contradicție cu așteptările alegătorilor noștri. Ezitările ne aduc prejudicii de imagine”

De asemenea, Tudose explică și că e deranjat de acuzațiile de blat între PSD și tabăra Cîțu-Iohannis. Vă prezentăm declarațiile fostului premier PSD: 

”Dacă moțiunea va ajunge în plenul Parlamentului, și sunt șanse să ajungă, vă asigur eu că PSD o va vota fără nici cea mai mică problemă și fiți convins că Guvernul Cîțu va cădea fără doar și poate. PSD n-are niciun motiv să-l țină la putere pe Cîțu.  

Eu sunt de acord ca PSD să nu se implice în cearta dintre PNL și USL PLUS, că tot ei se vor împăca, dar repet: vă asigur că toți parlamentarii PSD își doresc să voteze moțiunea de cenzură și să prăbușească Guvernul Cîțu. Moțiunea trebuie doar să ajungă în plen, și fiți convinși că PSD o va vota fără probleme. 

Mă deranjează acuzațiile că PSD ar avea un blat cu PNL, fiindcă nu-i vorba despre așa ceva. Vă veți convinge însă, oricând moțiunea va ajunge în plen, că PSD va vota pentru demiterea Guvernului Cîțu. Asta vrea și electoratul nostru”. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.