Profesorul Dragoș Paul Aligică indică DEZASTRUL guvernării Cîțu. Cum a ajuns populația să accepte și chiar să încurajeze ABUZURI pe care nicio societate liberă, de oameni civilizați nu le-ar considera acceptabile


Profesorul Dragoș Paul Aligică indică DEZASTRUL guvernării Cîțu. Cum a ajuns populația să accepte și chiar să încurajeze ABUZURI pe care nicio societate liberă, de oameni civilizați nu le-ar considera acceptabile

Profesorul Dragoș Paul Aligică – doctor în științe politice, economie și sociologie, unul dintre cei mai importanți autori conservatori români – avertizează, pe contul de MeWe al domniei sale, că actuala guvernare așa-zisă liberală săvârșește abuzuri după abuzuri în timp ce menține România în haos și diseminează o serie de diversiuni menite deturnării atenției publice, pentru ca mai apoi să dea vina tot pe populație pentru dezastrul pe care chiar acești politicieni îl produc, cu bună știință. 

Trecută prin tot acest tratament străin oricărei societăți cu adevărat civilizate, tratament care presupune și spălarea pe creier cu aportul presei aservite, Dragoș Paul Aligică atrage atenția că populația a ajuns să accepte și chiar să încurajeze abuzuri de o mare gravitate pe care nicio societate liberă, de oameni civilizați nu le-ar considera acceptabile.

Atragem atenția că întreaga țară are de pierdut de pe urma imensei crize guvernamentale pe care a cauzat-o chiar premierul Florin Cîțu, laolaltă cu apropiații lui și cu președintele Klaus Iohannis, congresul PNL aruncând România într-un mare haos, cu largul concurs al guvernanților, inclusiv de la USR PLUS (retrași sau nu), fapt care ajută din plin PSD și facilitează o creștere a AUR.

Podul.ro vă prezintă concluziile domnului Dragoș Paul Aligică: 

”Apetența totalitară a clasei politice și admininstrative române este direct proporțională cu incompetența, corupția și iresponsabilitatea ei. NU îmi este rușine nici cu colegii lor occidentali de la care își iau ai noștri măsura, tonul și direcția. Această nouă clasă instalată acum la pupitre din ce în ce mai nedemocratic și antiliberal a reușit ceea ce nimeni nu ar fi crezut posibil cu doar câțiva ani în urmă: 

În timp ce structurile sociale, politice și economice se clatină, sunt în metastază anomică și se prăbușesc VIZIBIL una câte una sub cârmuirea lor absolut dezastruoasă, ei au reușit să angajeze într-atâta măsură populațiile afectate într-o strategie diversionistă încât această populație nu numai că nu mai observă adevăratul dezastru ce are loc în jurul său dar mai mult, chiar și în cazurile în care observă că e ceva în neregulă, a ajuns să fie convinsă că nu în rândul clasei dirigente este problema, ci în rândul populației.

Și astfel a ajuns să accepte și chiar să încurajeze abuzuri pe care nicio societate liberă, de oameni civilizați nu le-ar considera acceptabile”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.