Urmează DISPARIȚIA lui Cîțu, personaj cu doar 10% încredere. Va fi sacrificat în curând, pentru că Iohannis și PNL nu au altă soluție


Urmează DISPARIȚIA lui Cîțu, personaj cu doar 10% încredere. Va fi sacrificat în curând, pentru că Iohannis și PNL nu au altă soluție

Unica soluție de ieșire din ampla criză politică ce aduce mari prejudicii României și, în particular, prăbușește galopant PNL în toate sondajele de opinie, este ca gruparea Iohannis și #echipacastigătoare să-l sacrifice pe premierul Florin Cîțu, personaj cu o încredere publică de doar 10% care izolează și fragilizează teribil PNL, cauzându-i uriașe prejudicii de imagine.

Consultantul politic Cristian Hrițuc explică succint, dar logic, pe pagina sa de Facebook, într-un comentariu, de ce dispariția politică a lui Cîțu reprezintă unica soluție de tranșare a crizei și de revenire în jocuri a PNL: 

”Ținând cont că nu poți aduna 50 de parlamentari să faci UNPR 2.0 și oricât s-ar chinui (liberalii – n. red.), la final le dă eroare. Rămâne varianta să-l sacrifici pe ălă cu 10% încredere, refaci coaliția și mergi înainte. 

Da, știu pretextele, are PNL prea mult de suferit, acum după ce l-a pus și președinte, dar n-ai altă formulă cu care să revii și să încerci să recuperezi pagubele și în același timp să ții și statul întreg”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.