Un sociolog cunoscut anunță SFÂRȘITUL lui Cîțu: Acest om STUPEFIANT dispare din viețile noastre! PNL va plăti din plin pentru dezastrul Cîțu


Un sociolog cunoscut anunță SFÂRȘITUL lui Cîțu: Acest om STUPEFIANT dispare din viețile noastre! PNL va plăti din plin pentru dezastrul Cîțu

Guvernul Cîțu s-a prăbușit în Parlament prin cea mai votată moțiune de cenzură de la căderea lui Ceaușescu până în prezent, remarcă sociologul Barbu Mateescu, pe Facebook, explicând că Florin Cîțu dispare din viețile noastre, el rămânând însă o mare, rușinoasă și umilitoare problemă pentru PNL: 

”După ce ai înjurat USRPLUS o lună întreagă, să le ceri să te susțină implică:

a) să crezi că sunt idioți

sau

b) să te crezi Superman.

Cam atât despre Cîțu și inteligența lui politică sau psihologică. Acest om stupefiant dispare din viețile noastre...

.... nu și dacă ești membru PNL sau lider PNL, caz în care ți-e președinte.

PNL va plăti pentru România. PNL va trăi în continuare ce-ar fi trebuit să trăiască România cu Cîțu premier. (…) 

Se pare că este cea mai votată moțiune de cenzură de la căderea lui Ceaușescu.

Recordul precedent era 261 de voturi.

Dacă numărul voturilor pentru moțiune > 261, atunci la joc politic inabil, adică incapacitate de a forma alianțe sau coaliții, Cîțu i-a depășit pe Ciorbea, Boc, MRU, Grindeanu, Dăncilă și pe toți ceilalți prim-miniștri împotriva cărora s-au depus moțiuni de cenzură. (…)

Înainte de Cîțu/situația în ultimele 24 de ore

PNL era unit/nu mai e

USRPLUS partener la guvernare ca să cadă de fraier pentru orice / out

PSD 30,5% / 35% (LOL)

PSD (din alt unghi) cu botul pe labe / player

AUR 8,6% / peste 15

COVID: 161 decese, ne-existând vaccin / 133 decese deși există vaccin [later edit: primul ministru zice 250]

Pecabil.

Spre deosebire de guvernul Boc nu poți arăta spre o criză bugetară. Spre deosebire de guvernarea CDR nu poți arăta spre măsuri necesare și reforme.

Politic în special - dar nu numai - lucrurile sunt într-o situație mai proastă pentru PNL sau stat decât erau înainte să preia Cîțu hățurile. Asta e ce se întâmplă când dai prea multă putere unui om care n-are experiență în domeniu.

Mulți, mulți oameni trebuie să răspundă pentru harababura asta”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.