Nedumerirea scriitorului Cristian Bădiliță: ”Ciucă e femininul de la Ciuc?” Impunerea unui nou premier AGRAMAT. Iohannis vrea să vaccineze poporul cu taburile


Nedumerirea scriitorului Cristian Bădiliță: ”Ciucă e femininul de la Ciuc?” Impunerea unui nou premier AGRAMAT. Iohannis vrea să vaccineze poporul cu taburile

Scriitorul, teologul și traducătorul Cristian Bădiliță se întreabă, pe Facebook, dacă Ciucă e femininul de la Ciuc, totodată subliniind faptul că postul de premier al României e condiționat de criteriul agramatismului. 

Vă prezentăm comentariile domnului Cristian Bădiliță:

”Am senzația că postul de prim-ministru al guvernului RSR e condiționat de un criteriu: agramatismul (copii, lăsați școala și apucați-vă de politică!). 

Acum se profilează unul cu grad, ca la băuturile alcoolice (am o slăbiciune pentru sublimele ‹cadre militare›, mai ales RSR!). Sincer, mi-aș fi dorit să fie nominalizat Ciobotea. Există un precedent interbelic și, la urma urmei, poate gradul lui e mai mare. Domnule Iohannis, vaccinați poporul cu taburile, dacă n-a mers cu moaștele! Românii au rămas tot la cele două metode... tradiționale.

P.S. Ciucă e femininul de la Ciuc?”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.