”Cîțu are mintea fracturată și mesajele lui încalcă grav orice logică”. Cum să ajungi la 3% încredere în doar 3 luni. Consultantul politic Cristian Hrițuc îi recomandă cariera de ”portărel”


”Cîțu are mintea fracturată și mesajele lui încalcă grav orice logică”. Cum să ajungi la 3% încredere în doar 3 luni. Consultantul politic Cristian Hrițuc îi recomandă cariera de ”portărel”

Florin Cîțu nu doar că a demonstrat tuturor, încă din momentul în care a cauzat criza, că are mintea fracturată și că tot ce turuie, atunci când într-adevăr poate fi înțeles, încalcă în mod grosolan orice logică, dar el se încăpățânează să o țină langa cu declarațiile stupefiante și paralele cu orice realitate, motiv pentru care, atrage atenția consultantul politic Cristian Hrițuc, Cîțu devine un obiect de studiu privind modul în care poți ajunge la 3% cotă de încredere în numai 3 luni. 

”E așa haios Cîțu: 

‹Trebuie să ne uităm cum am ajuns astăzi aici. Din păcate, foștii parteneri, USR, au dat mâna cu PSD, n-au mai vrut să dea mâna cu noi›.

De la început ne-a arătat că are mintea fracturată și mesajele lui încalcă grav orice logică. Acum, doar continuă și asta e bine, pentru că va fi un model de studiat, cum să ajungi la 3% cotă de încredere în 3 luni. Chiar va fi un studiu de caz interesant pentru toți pasionații de politică. Bănuiesc că profilerii și-au făcut o idee de la primele apariții publice și l-ar fi recomandat cel mult pentru un post de ‹recuperator credite›, ‹portărel› , ceva în genul lui ‹Jupuitu cu foncirea›”, scrie Cristian Hrițuc, pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.