VIDEO. Scandal uriaș în Parlament. De nervi, Marcel Ciolacu a uitat și bruma de română pe care o poticnește când a văzut-o pe Diana Șoșoacă iar fără „botniță” / Senatoarea și-a pus botniță de câine în semn de protest


VIDEO. Scandal uriaș în Parlament. De nervi, Marcel Ciolacu a uitat și bruma de română pe care o poticnește când a văzut-o pe Diana Șoșoacă iar fără „botniță” / Senatoarea și-a pus botniță de câine în semn de protest

UPDATE: VIDEO. Marcel Ciolacu se speriase că ia „boala” de la senatoarea AUR Rodica Boancă, nu de la Șoșoacă. Senatoarea de Ialomița cu cosițe și fără mască este o fostă antenistă care a gafat stupid recent, primind premiul „Prostovanul anului”

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, și-a început, luni, discursul din ședința solemnă a Camerei Deputaţilor şi Senatului, dedicată aniversării a 30 de ani de la adoptarea Constituției, cu o observație dură la adresa senatoarei Diana Șoșoacă, căreia i-a cerut să-i respecte dreptul la viață.  

„Cred că nu este prima oară, nu va fi nici ultima oară când am să spun că eu nu susțin vaccinarea obligatorie. Dar...dar am dreptul, în primul rând, la viață! Fiecare își deș...decide dacă e bine să se vaccineze sau nu. Vă rog frumos, doamna colegă, să purtați mască sau să mă protejați să nu mă îmbolnăviți. Dreptul meu la viață și dreptul ĂRICĂRUI român nu se negociază, doamnă”, a bâlbâit Ciolacu de la tribuna Parlamentului.


Diana Șoșoacă a răspuns, în intervenția sa de la tribună, că politicienii nu cunosc Constituția, o încalcă constant, fără consecințe, iar, astăzi, nu fac altceva decât s-o denigreze, referindu-se și la absența președintelui Klaus Iohannis de la ședința aniversară. La final, senatoarea și-a pus o botniță metalică, cel mai probabil de câine, urlând „JOS BOTNIȚA”. 


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.