Așa-zisa Biserică Rusă e implicată masiv în deportarea a 600.000 de ucraineni, dintre care 100.000 sunt copii. Agentul Kirill și biserica FSB-GRU săvârșesc crime împotriva umanității


Așa-zisa Biserică Rusă e implicată masiv în deportarea a 600.000 de ucraineni, dintre care 100.000 sunt copii. Agentul Kirill și biserica FSB-GRU săvârșesc crime împotriva umanității

E indubitabil: așa-zisa Biserică Rusă a fost, este și rămâne o rușine planetară. În epoca lui Putin, Biserica Rusă joacă aceleași roluri mincinoase și criminale ca în perioada URSS. Această structură e condusă draconic de un vechi agent KGB travestit în patriarh – Kirill, pe numele său conspirativ ”Mihailov”. Majoritatea covârșitoare a prelaților ruși nu sunt decât niște lumpeni în sutane. Așa-zisa Biserică Rusă nu reprezintă altceva decât o armă geo-strategică a Kremlinului, fiind controlată de FSB și GRU. Adevărata Ortodoxie nu ”binecuvântează” focoase nucleare și alte arme de distrugere în masă. 

Într-un comentariu postat pe grupul Facebook synopsis.RO, domnul Gheorghiță Ciocioi – etnolog, publicist și traducător, redutabil cunoscător al spațiului slav și în particular al celui rus – atrage atenția că Biserica Rusă joacă un rol esențial în acțiunile vizând deportarea ucrainenilor, structura continuând să fie implicată masiv în crimele împotriva umanității săvârșite de Rusia. 

Podul.ro vă prezintă comentariul domnului Gheorghiță Ciocioi: 

”Biserica Rusă joacă un rol-cheie în deportarea ucrainenilor în Rusia. Aceasta continuă să ia parte activ la crimele împotriva umanității, organizând relocarea ucrainenilor deportați și răpiți forțat din satele și orașele țării vecine. 

Aproape 600 de mii de ucraineni, dintre care peste 100 de mii de copii, au fost deportați în Rusia de la începutul războiului până astăzi. 

Un protocol între Patriarhia Moscovei și Departamentul pentru Situații de Urgență pentru cazuri excepționale, în interes de stat, exista încă din urmă cu zece ani. Apar tot mai multe mărturii în acest sens ale celor deportați, care au reușit să scape din zonele de carantinare din Rusia. Spargerea serverelor instituțiilor ce se ocupau de deportări, din ultimele zile, demonstrează fără tăgadă mecanismul pus la cale de autoritățile ruse și Biserică”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.