GALERIE FOTO Ultimele mesaje ale militarilor ruși morți în Ucraina. Înainte să fie exterminați, îi amenințau pe ucraineni cu un nou Holodomor și insistau că genocidul de la Bucea e doar începutul. Ce înseamnă, de fapt, așa-zisa ”operațiune militară specială”


GALERIE FOTO Ultimele mesaje ale militarilor ruși morți în Ucraina. Înainte să fie exterminați, îi amenințau pe ucraineni cu un nou Holodomor și insistau că genocidul de la Bucea e doar începutul. Ce înseamnă, de fapt, așa-zisa ”operațiune militară specială”

De câteva luni bune istoricul și jurnalistul georgian Oleg-Sandro Panfilov le-a luat urmele soldaților ruși care însângerează Ucraina luptând împotriva unui stat democratic și a unui popor pașnic. 

Profilurile ocupanților de pe rețele de socializare rusești - Vkontakte și Odnoklassniki păstrează ultimele lor postări, iar unele dintre acestea au fost făcute cu câteva momente înainte de a fi uciși de către forțele armate ucrainene. Unele mesaje dau pe față scopurile așa-numitei ,,operațiuni militare speciale", scoțând în evidență adevăratele planuri diabolice și meschine ale unor ofițeri ruși, planuri care nu se deosebesc cu nimic de cele ale dictatorului paranoic Vladimir Putin.

Redăm mai jos unele dintre aceste mesaje, care, așa cum veți remarca, nu necesită prea multe comentarii: 

Dima Nikitin: ”Nu vă plictisiți, căci acum nu mai aveți pământ care v-ar aparține, noi vă vom lua totul!

Vitalik Beriev: ”Noi îi vom rupe pe haholi repede și chiar într-o clipă!”

Maxim (ofițer): ”Nu-i nimic, căci pentru fiecare hahol se vor găsi trei ciocane de baros!

Evghenii Nevedrov: ”Toți înțeleg că Ucraina este nimic altceva decât o pată de la un creion simplu, care va fi ștearsă de noi de pe fața pământului pentru totdeauna!”

Ruslan Kop: ”Malorușii și Malorusia vor suferi o pedeapsă dură numai pentru faptul că s-au învrednicit să gândească și să trăiască în afara Rusiei. Noi așteptăm bombardamente sângeroase punitive, noi așteptăm lansări nucleare. Statalitatea ucraineană trebuie distrusă completamente!”

Kiril Olenich: ”Dă like dacă consideri Ucraina un stat ilegitim!”

Dmitrii Tupițîn: ”Rusul va veni și ordine va fi!

Viktor Bulatov: ”Dă-i cu Bucha în fiecare oraș hohol de la Harkov până la Lvov!

Alexei Leontiev: ”Hohliki, pțăngeți, noi am venit să radem aici totul de pe fața pământului!

Ivan Andreev: ”Mie nu îmi este milă de civilași, în general poh**!

Bogdan Horiușin: ”Acolo nu sunt civili, noi torpilăm totul în calea noastră, iar ordinele nu se discută!

Alexandr Arsentiev: ”Vom transforma Ukropya voastră în pustietate, doar așa, dintr-o glumă!

Vitaliy Doljenkov: ”Asta trebuia făcut mai devreme. Să se șteargă Kievul de pe fața pământului. Doar așa se vor teme și vor afla că răbdarea la ruși are limite!

Andrey Erșov: ”Ura marelui Hahlocaust!

Nikita Amidjin: ”Iar noi așteptăm recunoașterea Ucrainei în componența Rusiei!

Aleksandr Arbuzov: ”Eurohomosexualilor, din start învățați limba rusă, veți întâlni pe noii voștri stăpâni!

Damir Șaimardanov: ”Cu toții se uită la picturile de pe hartă și la câte mii de vieți omenești s-au pierdut, dar ăsta e vârful icebergului! Koproina deja este distrusă! Fiecare săptămână în plus reprezintă deja o amenințare pentru existența fizică a Koproinei. De fapt această pseudoțară nu mai este!

Sergey Teriohin: ”Fie Hahlostan va fi sub noi, fie ea nu va există în genere!

Sergey Nikitin: ”Limba voastră pădurească necunoscută în lume trebuie înlocuită, iar voi să vorbiți în cea mai cunoscută limbă - rusa. Aceata e cunoscută întregii lumi!

Andrey Osîkin: ”Ha-ha-ha, Bucha este doar începutul ucrî (ucrainenilor – n. red.). Noi vom face tot ce dorim aici!

Sergey Kașanskii: ”Păi Hahliandia este un stat 404!

Artiom Rogacev: ”Când noi vom veni în Kiev, acolo totul se va plăti în ruble!

Mihail Mihailov: ”În curând va fi Holodomor 2.0!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.