Prieten al lui Dughin și agent de influență al Kremlinului, Adrian Năstase insistă că uciderea propagandistei putiniste Daria ar declanșa ”o nouă etapă de terorism politic individual”, deși marea problemă e terorismul de stat al Rusiei


Prieten al lui Dughin și agent de influență al Kremlinului, Adrian Năstase insistă că uciderea propagandistei putiniste Daria ar declanșa ”o nouă etapă de terorism politic individual”, deși marea problemă e terorismul de stat al Rusiei

Rusia e stat criminal și terorist dintotdeauna, e de notorietate că a organizat și organizează asasinate și atentate în Occident, în fostul spațiu sovietic și în multe alte zone ale lumii, e o certitudine indubitabilă că invadează de sute de ani state independente și comite genocid, așa cum a făcut în România, mutilându-i granițele, și cum face acum în Ucraina, însă rusofilul pușcăriaș Andrian Năstase, care ocupă al doilea loc pe Lista prietenilor lui Dughin din România, insistă că moartea propagandiste putiniste Daria Dughina ar reprezenta debutul ”unei noi etape de terorism politic individual”.

Atentatul ar deschide, perorează Năstase, ”o nouă fază în conflictul dintre Rusia și Ucraina”, insinuând astfel că FSB și Kremlinul ar avea dreptate când arată cu degetul spre ucraineni, deși putiniștii nu prezintă nici o probă care să demonstreze că Dughina a fost aruncată în aer de serviciile secrete din Ucraina. Doar din 2014 și până în prezent Rusia a organizat sute de astfel de atentate în Ucraina. 

Prieten cu Dughin și agent de influență al Rusiei, în postarea de pe blog Năstase nu suflă o vorbă despre posibilitatea (de altfel plauzibilă) ca anumite facțiuni din FSB și GRU să se afle în spatele exploziei, cu toate că doar acestea își pot face de cap în imediata proximitate a Moscovei, cu familia Dughin, în timpuri de război. De câteva luni, în Rusia se reglează conturile într-un mare fel, avem de-a face cu nume grele moarte în circustanțe puțin spus misterioase. 

Familia Dughin – extinsă sau nu – este o familie teroristă prin excelență. Dughin NU e un ”filosof” (nu-i mai înjurați pe Kant, Platon și pe filosofii adevărați), ci doar un măscărici bolșevico-nazist care incită la genocid de decenii și ale cărui labe șiroiesc de sânge copiilor nevinovați din Ucraina și din alte zone ale lumii. Copiii ucraineni aruncați în gropi comune nu erau nici spioni și nici propaganiști bolșevico-naziști ca Daria Dughin. Ei nu participau la război, erau victime. Sperăm ca măcar după acest incident Dughin să își dea seama că nu e deloc oportun să instige la uciderea copiilor altor nații. 

Nici mai mult, nici mai puțin, Adrian Năstase compară atentatul în care a murit Dughina cu acțiunile unui infractor din 2003, Ciupercescu, care a pus două grenade în București și a cerut bani ca să nu le detoneze, fiind prins rapid. Fostul premier se compară cu Dughin, insistând că și el ar fi fost ținta unui atentat. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.