VIDEO: Ajuns la spital de urgență, în Bali, bătrânul KGB-ist Lavrov s-a transformat într-un susținător al Vestului ”decadent” și al… LGBT. În rest, minte cum respiră


VIDEO: Ajuns la spital de urgență, în Bali, bătrânul KGB-ist Lavrov s-a transformat într-un susținător al Vestului ”decadent” și al… LGBT. În rest, minte cum respiră

Mai mulți oficiali indonezieni au confirmat dezvăluirile jurnaliștilor Associated Press, potrivit cărora ministrul rus al Externelor – septuagenarul Seghei Lavrov – a solicitat îngrijiri medicale urgente, într-un spital, imediat după ce a aterizat la Bali, pentru a participa la Summitul G20. Specific rușilor, în pofida tuturor acestor evidențe, bătrânul KGB-ist se încăpățânează să insiste că ar fi ”victima” unui ”fake news”.

Adică mincinosul strigă ”Mincinoșii!”. Nu putem decât să bănuim cât de greu i-a fost alunecosului Lavrov, în lumina usturătoarelor umilințe încasate de Rusia în Ucraina (pe fundalul unei izolări totale a Rusiei, considerată pe bună dreptate stat terorist și genocidar), să își facă apariția la Summitul G20. Oricât ar încerca să nege satrapii de la Kremlin, Lavrov a cerut să fie dus de urgență la spital, nu la G20, ceea ce s-a și întâmplat. 

Protagonist al unei înregistrări video realizate la hotelul din Bali în care a fost cazat, Lavrov a negat transportarea sa la spital, unde a fost consultat și unde a rămas o perioadă. 



După cum observați în video, iată că șandramaua KGB-istă și-a însușit diverse simboluri ale Vestului ”decadent”: poartă un Apple Watch, folosește un Iphone de ultimă generație și – asta da surpriză! – poartă un tricou violet de firmă cu un imprimeu ce reproduce un desen al artistului newyorkez Jean-Michel Basquiat, care, conform prietenilor, făcea deseori sex cu bărbați. Păi, cum merge asta cu propaganda anti-LGBT a Kremlinului? Dar cum merg toate aceste accesorii cu propaganda moscovită ce înfierează cu spume la gură ”Vestul decadent”, în timp ce în Rusia se trăiește ca în lumea a treia? Ce luptă împotriva ”globalizării” e asta? 

Amintim că fiica lui Lavrov este absolventă a Columbia University din SUA. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.