EXCLUSIV: Cu cine negociază AUR pentru o candidatură la Primăria Sectorului 5


EXCLUSIV: Cu cine negociază AUR pentru o candidatură la Primăria Sectorului 5

Potrivit surselor Podul.ro, AUR negociază zilele astea cu Daniel Florea (ex-PSD, fost edil al S5 și fost deputat) și cu Mugur Mihăescu (glumeț de serviciu și fost colaborator al Securității) pentru o candidatură la Primăria Sectorului 5 din partea grupării. 

Amintim că, după ce Piedone a ajuns la pușcărie, fiind condamnat în cadrul dosarului ”Colectiv”, primar interimar a devenit PSD-istul Ion-Constantin Melnic (fost consilier local). 

Fiindcă până acum nu s-au organizat alegeri locale anticipate pentru Primăria S5, interimatul lui Melnic se va prelungi până la alegerile la termen (de altfel, legea interzice organizarea de alegeri anticipate într-o perioadă de sub 100 de zile până la alegerile la termen). 

Fiu de fost șef de Miliție, Daniel Florea a fost unul dintre cei mai frenetici susținători ai lui Liviu Dragnea. De asemenea, s-a numărat printre principalii sponsori ai PSD.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.