Decanul Facultății de Televiziune din Moscova explică, relaxat, cum ar trebui să decurgă genocidul împotriva ucrainenilor. „Denazificarea înseamnă lichidarea statului ucrainean”


Decanul Facultății de Televiziune din Moscova explică, relaxat, cum ar trebui să decurgă genocidul împotriva ucrainenilor. „Denazificarea înseamnă lichidarea statului ucrainean”

Decanul Școlii Superioare de Televiziune de la Universitatea Lomonosov din Moscova, Vitaly Tretyakov, „un ticălos rar și ucrainofob patologic” în vârstă de 70 de ani, cum a fost caracterizat de ucrainenii, a detaliat, într-o emisiune televizată, planul de „denazificare” a Ucrainei. Acesta, spune  Tretyakov, trebui să urmărească distrugerea integrală a statului ucrainean  (nicidecum apărarea drepturilor și libertăților rușilor pretinși a fi oprimați de Kiev, cum au încercat invadatorii inițial să justifice atacarea neprovocată a Ucrainei, n.red.).

Vitaly Tretyakov: „Denazificarea înseamnă lichidarea nu doar a actualului regim, ci a întregului stat. Nu ar trebui să mai existe. Și după asta ce vom face cu populația și teritoriul? Am spus deja: Novorossyia este Novorossyia (Novorusia) . Nu a fost inventată de către mine, de Putin sau Surkov. Este un fenomen istoric care se va alătura Rusiei. Malorusia (Mica Rusie) – poate fi un stat independent cu capitala la Kiev și administrat de o conducere militară decisă de Moscova. Bineînțeles cu garanții de securitate din partea Rusiei și cu baze militare rusești pe teritoriul său. Iar în vestul îndepărtat ar trebui să se reinstaleze toți banderiții. Zona aceea ar fi succesoarea legală a Ucrainei lui Poroșenko, Turcinov și Zelenski, care va moșteni și toate datoriile Ucrainei. Iar Malorusia va fi succesoarea Ucrainei sovietice, cea care a existat până în 1991. Așa ar trebui să arate acordul de capitulare a Ucrainei”. VIDEO AICI. 

„Este un ticălos rar și un ucrainofob clinic. După cum se spune pompos, mai multe generații de jurnaliști de televiziune ruși au studiat sub îndrumarea sa. Acum este clar ce este în neregulă cu televiziunea rusă”, a comentat un canal de Telegram ucrainean care a și publicat imaginile cu Tretyakov.

Novorusia (Noua Rusie) este un proiect prin care Federaţia Rusă urmărește să ocupe sudul Ucrainei până la frontiera transnistreană a Republicii Moldova. Pe langa regiunile Donețk si Lugansk din componenta Novousiei ar urma să facă regiunile Dnipropetrovsk, Zaporojie, Odesa, Nikolaiev (Mikolaiv), Harkiv si Herson.

Despre Tretyakov mai multe detalii găsiți AICI

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.