Clona din Piața Roșie. Elemente care trădează că, la parada victoriei din 9 mai, nu a fost Vladimir Putin, ci o dublură folosită și în 2022


Clona din Piața Roșie. Elemente care trădează că, la parada victoriei din 9 mai, nu a fost Vladimir Putin, ci o dublură folosită și în 2022

Un reputat psiholog din Kiev, Dmitry Popov, care analizează de ani de zile aparițiile publice ale lui Vladimir Putin, a concluzionat, după ce a studiat minuțios imagini foto și video de la parada din 9 mai, de la Moscova, că președintele rus a fost înlocuit de o „clonă” folosită adesea și în trecut.

„Am studiat cu mare atenție apariția pe 9 mai a "Putinilor" din anii 2022 și 2023 și a "Putinilor" din alte apariții publice. Voi spune chiar că am prezis că, în 2023, în Piața Roșie, va fi același Putin care la paradă în 2022. Și așa s-a întâmplat", a precizat spus Popov.

 

Potrivit expertului, ultima dată când această dublură a apărut în public a fost la forumul economic din Sankt Petersburg.

„Acesta este un „vorbitor”. Nu este însă cel care a fost la Mariupol, nu a fost în Crimeea. Această 'copie' a fost la discuțiile de la Teheran cu liderii iranieni atunci când s-a încheiat tratatul blestemat cu privire la dronele Shaheds", a adăugat Popov.

 

Psihologul a mai precizat că sosia lui Putin a îmbătrânit simțitor în decursul anului care a trecut, are fața mai umflată, dar este mult mai vioi și mai atletic decât „versiunea care se pitește în buncăr". Și merge mai bine.

Potrivit lui Popov, aceeași sosie s-a mai întâlnit anterior și cu ministrul Apărării din China. 

Psihologul a analizat, de asemenea, emoțiile sosiei, care și-a încrețit nasul și și-a mușcat buza în timpul paradei. Popov este convins că mimica feței au trădat anxietate și teamă, dar nu și vinovăție.

Că persoana de la parada din 9 mai a fost o sosie ar fi confirmat și de faptul că în apropiere se aflau persoane în vârstă. „Varianta originală", ipohondră, nu ar permite astfel de apropieri fără o serie întreagă de măsuri de carantină. Prin urmare, potrivit lui Popov, lideriii CSI care au venit la parada de la Moscova s-au aflat în prezența unei dubluri, gest care din punctul de vedere al psihologului arată și o atitudine de superioritate pe care o manifestă Rusia față de aceste republici. 

„Așa că acești lideri au fost folosiți drept paravan, nu au fost tratați de la egal la egal. Atitudinea față de ei a fost foarte urâtă. Mai mult, ei au fost umiliți chiar de prezentatorul acestei parade care a spus: "lideri ai republicilor frățești", nu ai țărilor suverane", a remarcat Popov. (Sursa: https://focus.ua/world/565646-ne-bunkernyy-psiholog-rasskazal-kto-iz-dvoynikov-putina-byl-na-parade-9-maya-video)

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.