Presa americană: în cel mai mare spital de copii din Texas s-au efectuat proceduri de schimbare a sexului pentru copii de până la 11 ani


  • ACP
  • May 19, 2023 13:50
  • 1502
Presa americană: în cel mai mare spital de copii din Texas s-au efectuat proceduri de schimbare a sexului pentru copii de până la 11 ani

O serie de dezvaluri din presa americană arată că în cel mai mare spital de copii din Texas s-au efectuat proceduri de schimbare a sexului copiilor de până la 11 ani. 

Conform unui articol din City Journal, un endocrinolog pediatru la Spitalul de Copii din Texas, Richard Roberts, a efectuat proceduri medicale de schimbare de sex pe minori cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani cu probleme de „identitate de gen” și „disforie de gen”

Dosarele medicale văzute de jurnaliștii americani arată că un alt medic, dr. Kristy Rialon, a introdus și scos un „implant nebiodegradabil de injectare a medicamentelor” pentru ceea ce spun dosarele spitalului că ar fi fost „disforie de gen la pacienții pediatrici”, una dintre aceste proceduri de implant fiind efectuată la o fetiță de 11 ani descrisă drept o „persoană transgender, de la femeie la bărbat”.

Fetița de 11 ani apare înscrisă în dosarele medicale la trei zile după ce spitalul a declarat că nu va mai efectua „proceduri medicale de schimbare a sexului”, din cauza preocupărilor privind răspunderea juridică și penală și a faptului că guvernatorul Texasului, Greg Abbott, a ordonat agențiilor de stat să investigheze cazurile de copii care primesc intervenție medicală transgender ca „abuz asupra copiilor”

Alți copii cărora li s-au introdus „implanturi de injectare de medicamente” de către dr. Rialon aveau de la 11 la 15 ani, potrivit fișelor medicale ale spitalului. 

Rialon și Roberts sunt amândoi profesori asistenți la Colegiul de Medicină Baylor, care a făcut în ianuarie un parteneriat cu Spitalul de Copii din Texas pentru a găzdui o prezentare ce a promovat intervențiile medicale pentru trans-identificarea copiilor către medicii spitalului. 

Prezentarea intitulată „Îngrijirea medicală și psihologică a tinerilor cu diferențe de gen” a explicat în detaliu cum lucreaza blocanții pubertății, hormonii de sex încrucișat și operațiile de gen, încurajand medicii să înceapă tratamentul cu blocanți ai pubertății și hormoni de sex încrucișat din perioada adolescenței. 

Apoi, s-a spus în prezentare, când pacienții devin adulți, medicii pot lua în considerare intervențiile chirurgicale de schimbare de gen cum ar fi mastectomiile duble și chirurgia genitală. Sute de adolescente din Statele Unite, unele chiar de numai 12 ani, au fost supuse în ultimii ani unor mastectomii duble elective, legate de sex, pentru a-și îndepărta sânii sănătoși. 

Între timp, mai multi tineri ca oricand adopta alte identități de gen, estimandu-se că începând de anul trecut aproximativ 300.000 de minori cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani au fost identificați ca transgenderi – sursa AICI

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.