Lista monștrilor. Criminalii RUȘI care au decis și au organizat deportările din Basarabia. Opriți-vă să mai transferați această crimă abominabilă a Moscovei pe seama nenorociților, rătăciților și a lepădăturilor locale!


Lista monștrilor. Criminalii RUȘI care au decis și au organizat deportările din Basarabia. Opriți-vă să mai transferați această crimă abominabilă a Moscovei pe seama nenorociților, rătăciților și a lepădăturilor locale!

Istoria reală, adusă în centrul Chișinăului, sub forma celor două vagoane, care reprezintă un simbol și o picătură din uriașa dramă a Basarabiei românești, a declanșat un val de ură a șor-vor-dodoniștilor, a cozilor de topor, a sutelor de idioți utili și a stăpânilor lor din rețelele antinaționale de spionaj. Recunoașterea oficială de către autoritățile R.Moldova a genocidului comis de Moscova împotriva moldovenilor în anii ocupației rusești, le-a luat mințile celor cu mentalitate de sclav, care ciugulesc din banii unui stat agresor, care a comis și comite crime monstruoase împotriva umanității. Pentru cohortele de idioți utili, înainte de a vă murdări poporul pe rețelele de socializare, memorizați următoarele…

Ideologii de la Kremlin, în frunte cu Stalin, au elaborat instrumentele de luptă împotriva „dușmanilor de clasă” și a popoarelor din Uniunea Sovietică. Deportările, ca și foametea planificată, făceau parte din politica de stat a URSS, iar implementarea acestor concepte revenea NKVD-ului și altor organe de represalii (armată, procuratură, interne etc). 

În cazul Basarabiei, care a fost băgată cu tancurile în URSS în vara anului 1940, listele de bază fusese întocmite de rețelele de spionaj rusesc și de cominterniști, care activau în România, în dreapta Nistrului, cu mult timp înainte de 28 iunie 1940. 

Pentru idioții utili și cozile de topor actuale, care repetă ca papagalii că moldovenii au organizat deportările, repet: IDEOLOGII de la KREMLIN au gândit DEPORTĂRILE ca instrument de exterminare a „dușmanilor de clasă”, iar NKVD avea sarcina să îndeplinească această misiune. Moldovenii nici nu știau ce înseamnă „dușman de clasă”. 

Opriți-vă să transferați această crimă monstruoasă a Moscovei pe seama unor nenorociți, rătăciți și lepădături locale. Cercetați documentele de bază înainte de a acuza victimele, nu călăii! Altfel sunteți la fel ca secăturile, care se țineau de pantalonii ocupanților și rugau să fie deportați toți gospodarii din sat, să aibă de la cine fura și să ajungă și ei „nacialnici”. 

Pentru RSSM, citiți cât mai atent lista responsabililor și executorilor de comiterea genocidului împotriva elitelor românești, a populației pașnice. Dacă găsiți măcar un nume de moldovean, bucurați-vă, cum o faceți de fiecare dată, când vă ștergeți picioarele de poporul din care vă trageți.

1. General-maiorul Mordoveţ Iosif Lavrentievici – ministrul securităţii de stat al RSSM;

2. General-maiorul Ermolin Ivan Ilici – responsabil al MSS al URSS;

3. Colonelul Kolotuşkin Alexandr Alexeevici – viceministrul de personal al securităţii de stat al RSSM;

4. Colonel-locotenentul Ostreakov Serghei Zaharovici – şeful statului-major al conducerii operaţiunii;

5. Maiorul Iakovlev – şeful secţiei nr.2 a MSS al RSSM;

6. Căpitanul Şvarţman Lev Zinovievici – şef de sector al secţiei nr.2 MSS al RSSM;

7. Locotenentul Mordoveţ Leonid Iosifovici – responsabilul operativ superior al secţiei nr.2 a MSS al RSSM (fiul ministrului I. Mordoveţ!).

În total – 30 de criminali au condus direct genocidul împotriva civililor numind crima lor împotriva umanității „operaţiune specială”(sună a ceva cunoscut?). Mai adăugați la banda de asasini și organele de conducere superioare de partid ale PC(b)M (secretar Kovali N.G.) şi sovietice (preşedinte al consiliului miniştrilor al RSSM, Rudi G.) ş.a.m.d.

Chiar dacă mulți sunteți slugarnici și vă iubiți călăii din tată în fiu, feriți-vă să intrați cu cizmele voastre murdare și străine peste suferințele milioanelor de oameni, să batjocoriți filele îmbibate cu sânge nevinovat din istoria Basarabiei românești!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.