Ofertă inedită: Partidul Alternativa Dreaptă se oferă să creeze GRATUIT portalul web de promovare turistică pe care ministrul pesedist Radu Oprea vrea să risipească suma colosală de 300 de mii de euro. Condiția pusă de AD


Ofertă inedită: Partidul Alternativa Dreaptă se oferă să creeze GRATUIT portalul web de promovare turistică pe care ministrul pesedist Radu Oprea vrea să risipească suma colosală de 300 de mii de euro. Condiția pusă de AD

Partidul Alternativa Dreaptă anunță că se oferă să creeze gratuit portalul de promovare turistică intitulat "Romania.Travel", pe care Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, condus de pesedistul Radu Oprea, vrea să risipească suma colosală de 1,34 milioane de lei. 

Însă, AD are o condiție pentru a oferi serviciile gratuite în cauză și anume ca ministrul pesedist Radu Oprea, respectiv subordonații care au aprobat această risipă bugetară, să își dea demisia. 

"300.000 € pentru un site?

Vrem să oprim bătaia de joc a banului public și ne oferim să construim noi GRATUIT site-ul conform caietului de sarcini, cu o singură condiție: toți cei care au aprobat această achiziție, începând cu ministrul, să-și dea demisia! 

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și Guvernul României, așteptăm să ne transmiteți un răspuns la propunerea noastră la adresa de e-mail: [email protected]!", transmite AD într-o postare pe Facebook. 

Context: O licitație lansată de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului vizează contractarea de servicii pentru crearea, dezvoltarea unui portal web pentru domeniul Romania.Travel. Pesedistul Radu Oprea a alocat suma de 1,34 milioane de lei din bani publici pentru crearea portalului web în cauză. 

"Prin crearea acestui portal web, se doreşte creşterea traficului pe website-ul Romania.Travel şi a numărului de vizitatori unici, a traficului pe reţelele sociale dedicate ale Ministerului Antreprenoriatului Şi Turismului (Facebook, Youtube etc.).

Totodată se doreşte ca un număr cât mai mare al persoanelor care accesează Romania.Travel să devină, în final, vizitatori ai destinaţiei, într-o primă etapă prin planificarea călătoriei, solicitare de informaţii suplimentare, abonare la un newsletter", se arată în caietul de sarcini, care poate fi accesat AICI

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.