Plecați-vă fruntea în fața generațiilor care au păstrat viu idealul UNIRII Basarabiei cu România. Glorie, cinste și veșnicie Limbii Române!


Plecați-vă fruntea în fața generațiilor care au păstrat viu idealul UNIRII Basarabiei cu România. Glorie, cinste și veșnicie Limbii Române!

Ia aminte: în anii ocupației rusești în Basarabia românească nimic nu a venit gratis, iar unii intelectuali și oameni de rând au luptat, au riscat cu propria viață și libertate pentru a păstra licărul din candelă și credința în ființa națională și reîntregirea neamului românesc. 

Ia aminte: în anii 1988-1989 sute de mii de moldoveni s-au ridicat uniți și au dat bătălii grele pentru fiecare cuvânt al Limbii Române și pentru fiecare literă a Alfabetului Latin ca suflarea lor vie să intre în fiecare suflet și casă din Moldova ocupată de Rusia imperială. 

Ia aminte și înalță un cuvânt de recunoștință și mulțumire bunicilor și părinților tăi, care au luptat și au adus libertatea și speranța pe pământul Basarabiei românești, plecă-ți fruntea în fața generațiilor de români care au păstrat viu Idealul Unirii, devino și tu parte organică a ființei naționale luptătoare pentru Reîntregirea României noastre!

Glorie, cinste și veșnicie Limbii Române -- Mama noastră, Mama tuturor românilor de pe Terra! 

În imagine: Chișinăul, inima Basarabiei românești, în așteptarea Reîntregirii României noastre!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.