EXCLUSIV. George Simion și AUR se pregătesc să bage în Parlament o veche colaboratoare a Sputnik.md. Fiica lui Vadim și legăturile cu agentura Kremlinului din Basarabia


EXCLUSIV. George Simion și AUR se pregătesc să bage în Parlament o veche colaboratoare a Sputnik.md. Fiica lui Vadim și legăturile cu agentura Kremlinului din Basarabia

George Simion a anunțat, ieri, în direct la Antena 3, că a înrolat-o în AUR pe fiica cea mare a lui Vadim Tudor – Lidia – , aceasta urmând să candideze la parlamentare din partea grupării.

Știți cu ce s-a ocupat Lidia Tudor în ultimii ani?  A publicat pe internet mizeria numită ”revista România Mare”, al cărei redactor-șef și principal semnatar a fost chiar Dragoș Dumitriu (foto jos), fostul șef al așa-zisei secții ”românești” de la Sputnik.md. Până când a crăpat (în noiembrie 2021), Dumitriu a fost subordonatul direct al agentului FSB-ist Iurie Roșca, adevăratul coordonator al agenturii de la Sputnik.md. 

(Propagandistul moscovit Dragoș Dumitriu, acum sucombat, fost șef al așa-zisei ”secții românești” a Sputnik.md și fost subordonat al agentului FSB-ist Iurie Roșca, adevăratul coordonator al Sputnik.md)

”Editorialele” lui Dumitriu (fost deputat PRM) – în care le ridica osanale lui Putin, lui Ceaușescu și Securității, militând pentru menținerea Basarabiei sub talpa Kremlinului – au fost, ani de zile, capete de site pe portalul rusofil revistaromaniamare.ro. Site-ul deținut de Lidia Tudor a făcut și încă face la greu (și pe față) propagandă rusă. Lidia a participat la priveghiul lui Dragoș Dumitriu, unde a bocit în hohote și l-a pupat în dos pe propagandistul sucombat, prezentându-l drept ”om minunat” și ”român absolut”. (Mai multe detalii AICI și AICI despre Dragoș Dumitriu)

(Agentul FSB-ist Iurie Roșca, cel care i-a fost șef direct, ani de zile, lui Dragoș Dumitriu, acesta din urmă virând săptămânal content de la Sputnik.md pentru zisa revistă România Mare) 

Dincolo de încercarea lui George Simion de a crește electoratul AUR prin înrolarea fiicei lui Vadim, intenția de a băga în Parlament o fostă colaboratoare apropiată a Sputnik.md – cunoscută pentru pozițiile pro-Rusia și anti-SUA / anti-Occident – spune multe despre adevărata natură a AUR. Tot AUR a băgat-o în Legislativ pe Diana Șoșoacă, care, deși nu mai face parte din grupare, a găsit de cuviință să depună în Parlamentul României un proiect de lege dorit de FSB, actul normativ stipulând că România ar trebui să invadeze Ucraina vecină împreună cu Rusia genocidară. Oare ce cauză primă a avut acest proiect de lege? 

Vadim Tudor a fost un turnător prolific al Securității, detractor abject al lui Paul Goma și versificator hipermediocru al clanului criminal Ceaușescu (adică propagandist PCR), după decembrie ‘89 evidențiindu-se în repetate rânduri ca rusofil învederat. Pe tot parcursul său politic a fost înconjurat de foști ofițeri de Securitate, de parcă ar fi făcut colecție. Să nu uităm că tribunul va fi fost și proxenet cu misiuni speciale. Odinioară, Vadim îi aducea minore lui Eugen Barbu pentru ca acesta să le seducă (detalii AICI).  

”S-a demonstrat că tot ce spunea Vadim era adevărat!”, a apreciat George Simion în direct la Antena 3. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.